Wamsler kandallók, kályhák

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #117  

 

A Wamsler vállalata saját kísérleti laboratóriummal rendelkezik, mely szilárdtüzelésű tűzhelyek bevizsgálásával és ellenőrző vizsgálatával foglalkozik, segítve ezzel a korszerű energiatakarékos készülékek fejlesztését.

Nagy légterű helyiségek fűtésére is alkalmas

A Wamsler fa (és szén) tüzelésű kandallók meleget, a nagyméretű ajtóüvegen át látható lángokkal, izzó parázzsal barátságos hangulatot varázsolnak otthonába. Fűtési teljesítményüknek köszönhetően alkalmasak nagy légterű helyiségek, hétvégi házak fűtésére, hűvösebb estéken kiegészítő fűtésre. A szabadonálló kandallók nagy előnye, hogy könnyen áthelyezhetők, amennyiben a kémény csatlakozási lehetőség adott a helyiségben.

Hogy miért érdemes kandallót vásárolni?

Mert:
- Áram nélkül is, a gázszolgáltatás szünetelése esetén is melegen tarthatja lakását.
- Kandallóval olcsóbb a fűtés, mint gázzal.
- A fa megújuló energiaforrás, ezért környezetbarát.
- A kandalló nem csak a sugárzó hő, hanem a tűz látványa által is melegséget visz otthonába!

A Wamsler kályha szobák, nyaralók, hétvégi házak, műhelyek kedvelt fűtőkészülékei. A kályha energiatakarékossága és hagyományőrző hangulata miatt Európa szerte nagy népszerűségnek örvendenek, ezen kívül kiválóan alkalmas helyiségek teljes értékű fűtésére, vagy kiegészítő fűtésre a központi fűtés mellé. Vasöntvény alkatrészeik és tűzálló falazatuk garantálják a megbízható működést és a hosszú élettartamot. Az ablakos kályha típusoknál beépített üveg edzett, nagy hőállóságú.

Pelletkészülékeik nagyméretű pellettartállyal, napi és heti programozási lehetőséggel, valamint beépített termosztáttal rendelkeznek. Pelletkandallóik 95%-os hatékonysággal működnek, ezáltal jelentős fűtési költségcsökkentés érhető el használatukkal. Élvezze a modern technológia előnyeit a fűtésben is.

Termékválaszték

LOGO