Teka Formentera termékcsalád

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1172  

 

Magával ragadó kifinomult formatervezés, amely a fürdőszobát a kényelem és pihenés szigetévé varázsolja.

A Formentera termékcsalád számos termékkategóriában képviselteti magát: mosdó, zuhany és kádtöltő csaptelepek, zuhanyrendszerek, fürdőszobai kiegészítők, tükrök, wc-k találhatóak a kínálatban.

 

A Formentera család személyiséggel tölti meg a fürdőszobát, ami így olyan hellyé válik, ahol gondtalanul pihenhet, feltöltődhet energiával és átadhatja magát a pillanatnak. Motiválja Önt és családját, hogy a mindennapi rutin a fürdőszobában egy kényelmes, szórakoztató, pihentető élménnyé váljon.
Ebben a modern és esztétikus együttesben az innováció és elegancia keveredik egymással, ötvözve a határozott egyenes vonalvezetést és a legömbölyített éleket. A Formentera család elhozza otthonába a mediterrán tájak hangulatát.

A Formentera fürdőszobai csaptelepek fekete és fehér színben is megtalálhatóak a kínálatban.
A család igazi sztárja a Formentera mosdó csaptelep elegáns, nyitott Cascade kifolyócsővel. Ez egy nagyon kifinomult, funkcionális csaptelep. A fürdőszoba csendes szereplője, melyet a zajcsökkentő elem tesz lehetővé. Megtalálható benne az innovatív antisplash és vízmegtakarítási rendszer, ami a kerámia vezérlőegységbe van integrálva. Az ECO rendszernek köszönhetően folyamatosan garantált az optimalizált vízfogyasztás.

Forrás: proidea.hu

 

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

MOFÉM TEKA Formentera Cascade mosdó csaptelep, egykaros, felső kif., króm

MOFÉM TEKA Formentera zuhanyrendszer, egykaros, króm

MOFÉM TEKA Formentera kádtöltő csaptelep, egykaros, sülly., zuhanyszett nlk, króm

 

LOGO