Új, szögletes mosdókkal bővül az O.Novo fürdőszobai kollekció

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1173  

 

Modern kerámia kivitel letisztult vonalakkal és harmonikus szimmetriákkal – az O.novo kollekció évek óta képviseli az ismert Villeroy&Boch minőséget kivitel és anyag terén is. A széles O.novo termékskála most összesen nyolc stílusos, szögletes mosdóval és kézmosóval bővülve kínál nagyobb fürdőszoba-kivitelezési rugalmasságot a magán és kereskedelmi építkezőknek, valamint a hivatásos tervezőknek.

Karcsú és finom

A karcsú és finom, ugyanakkor maximálisan funkcionális új mosdók és kézmosók két változatban kaphatók: falra szerelve és felületre szerelve/beépítve hatalmas tervezési változatosságot, és kitűnő ár-érték arányt kínálnak.

A mosdók 55, 60 és 65 cm, míg a kézmosók 45 és 50 cm szélességben kaphatók. Ezenkívül három kompakt kézmosó kapható kis kagylóval és kerámia rakodófelülettel: 50 cm széles középső helyzetű kagylóval és kétoldali felületekkel, valamint 36 cm széles vagy bal, vagy jobb oldali mosdóval. Ez a választék a megfelelő terméket kínálja szinte bármilyen elrendezési és kiviteli igény esetén – a nagy családi fürdőszobáktól a helytakarékos vendégvécékig.
A fehér színű új mosdók igény szerint a tisztítást megkönnyítő CeramicPlus felülettel kaphatók. Ezenkívül az összes modellhez AntiBac antibakteriális máz is választható, amely 99,9%-kal csökkenti a baktériumok elszaporodását. Így a gyors és alapos tisztításhoz maximális higiénia párosul, akár a kényesebb területeken is.

 

villeroy.boch.hu

LOGO