XXL élvezet & 100% irányítás - épp így szeretne zuhanyozni

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1178  

 

Szeretné a kedvenc vízszórást élvezni, legyen az akár revitalizáló, lazító vagy éppen stimuláló? Szeretne a pontosan megadott hőmérsékleten zuhanyozni, ingadozások nélkül? Könnyen kezelhető vezérlővel, a megfelelő vízfelhasználás mellett?

Grohe Smartcontrol kezelése egyszerű és könnyű

A GROHE Rainshower® SmartControl 360 zuhanyrendszernek köszönhetően minden nap élvezheti a testre szabott és exkluzív zuhanyzási élményt. Az innovatív vezérlő lehetővé teszi a vízszórások közötti váltást, a vízsugár fokozatmentes állítását, és a kívánt vízerősség memorizálását. Csupán a gombot kell megnyomnia és elfordítani a vízerősség beállításához.

100% CONTROL GROHE SMARTCONTROL
Az innovatív GROHE SmartControl kezelése egyszerű és könnyű az egész család számára.
A GROHE TurboStat technológia a Grohtherm termosztátjaink szívében rejlik. A termo egység páratlan érzékenysége a másodperc tört része alatt állítja be a kívánt vízhőmérsékletet, tartva azt a zuhanyzás teljes ideje alatt. Nincs többé idő, víz és energia pazarlás a megfelelő hőmérséklet beállításakor.

FEJZUHANNYAL A LEGJOBB ZUHANYÉLMÉNYÉRT
Az élvezet végleg garantált az új XXL fejzuhany használatával. A lekerekített fejzuhany 360 mm szélességben, és egész testet beborító hosszúságban biztosít frissítő zuhanyélményt. Akár egy pezsdítő, trópusi eső jellegű zuhanyra, akár egy pihentető masszázsra vágyik; a kívánt élmény most csak egy gombnyomásnyira van Öntől.
• ÚJ! GROHE TrioMassage zuhanyfej: a megújított GROHE Bokoma és a két GROHE Massage zuhanyfej kombinációja, mely most fej-, és váll- masszázst biztosít egy zuhanyfej formájában
GROHE Pure/Rain O² zuhanyfej a jelenlegi funkciójában
GROHE StarLight® krómozott fém zuhanyfej
• Fejlesztett SpeedClean fúvókák
GROHE EasyClean levehető, elmosható zuhanyfej

A GROHE nagy múltra tekint vissza a zuhanyrendszerek tervezésében és gyártásában. Német minőség, Lahr városában összeszerelve a legmagasabb előírások szerint.

grohe.hu


Webáruházunk ajánlata

Grohe termékeinket ide kattintva tekintheti meg!

LOGO