Falsík alatt könnyedén

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #119  

 

A Geberit falsík mögé rejtett öblítőtartályai a klasszikusok a modern fürdőszobákban, amit mi sem mutat jobban mint hogy az elmúlt ötven évben több milliót szereltek fel belőle világszerte.

Geberit a láthatatlan öblítéstechnológia

Fürdőszobája szellős, könnyen tisztán tartható lesz, hiszen minden, amire Önnek nincs szüksége, a fal mögött kap helyet. Fél a falsík alatti WC rendszerek meghibásodásától? Közmondásos megbízhatóságukban Ön is bízhat. Minden egyes beépíthető tartály, kiszállítás előtt, szivárgási teszten esik át.

Mivel a pótalkatrész-ellátásra 25 éves garanciát vállal a cég, így hosszú távon is biztonságban érezheti magát, hogy vízvezetékszerelője képes lesz ezt a technológiát működőképesen tartani. A falsík alatti WC tartály szerelés ma már rutin feladat, szerelőink falbontás nélkül egy kis szerelőnyíláson keresztül könnyedén orvosolják az esetleg felmerülő problémát. A kettős öblítési mennyiséggel, az öblítés/stop funkcióval, valamint a beállítható öblítővíz-mennyiséggel „megtanították” az öblítőmechanizmust, hogyan takarékoskodjon a vízzel.

Készen áll a fürdőszoba jövőjére

A WC-elemek rendelkeznek egy vezetőcsővel a Geberit AquaClean készülékek vízellátásához. Ezzel a csővel a vízvezetékszerelő utólag bármikor egyszerűen beszerelheti a Geberit AquaClean WC-t, amely Önt vízzel tisztítja. Az egyes elemek ezenkívül felszereltek a Geberit DuoFresh szagelszívó csatlakoztatásához is, amely közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el a kellemetlen szagokat. DuoFresh - a tökéletes elszívás záloga.

Valamennyi Geberit szerelőrendszerhez rendelkezésre áll

Geberit falsík alatti öblítőtartály valamennyi Geberit szerelőrendszerhez rendelkezésre áll, és csereszabatos számos Geberit működtetőlappal. Szabadon választhat, hogy milyen WC-kerámiat szeretne használni - a szerelőelemre szinte minden, a kereskedelemben kapható modell felszerelhető.

LOGO