Tökéletes víznyomás - Mindenhol, mindenkor

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1190  

 

Az alacsony vagy ingadozó víznyomás egészen gyakori jelenség a családi házaknál. Ezt érzékelheti úgy, hogy gyenge a vízsugár a zuhanynál, a csapok lassan csordogálnak és az öntözőfejek alig nedvesítik meg a kertet. Az alacsony víznyomást okozhatja a városi vízhálózat vízellátásának ingadozása, a rendszer csúcsfogyasztási időszakai, vagy az Ön vízhasználata, például mennyi csap van nyitva egyidejűleg. Bármi is az ok, az eredmény ugyanaz - Csökken az otthon kényelme. A Grundfos SCALA2 nyomásfokozó szivattyú telepítésével biztosítható a maximális komfort, az alacsony zajszint és a megbízhatóság éveken át.

Grundfos Scala2 nyomásfokozó szivattyú az ingadozó víznyomás elkerülésére.

A Grundfos SCALA2 főbb tulajdonságai, előnyei
Lakóépületekben (3 szintnél nem magasabb épületek, max. 8 csapolóval) a Grundfos SCALA2 a megfelelő választás. A SCALA2 tökéletes víznyomást szolgáltat otthonában, minden csapnál. Ez egy kompakt egység - szivattyú, motor, érzékelők, visszacsapó szelep egy berendezésben. 
A beépített vezérlésnek köszönhetően a SCALA2 működését a bejövő víznyomáshoz és a háztartás igényeihez igazítja. A SCALA2 beépített érzékelői folyamatosan nézik a kimenő víznyomást. Ha az az elvárt szint alá esik, a SCALA2 azonnal működésbe lép és kompenzálja azt. Ezt hívjuk intelligens vezérlésnek, melynek eredménye a megfelelő és elvárt víznyomás - még akkor is, ha használják a zuhanyozót, nyitva van a konyhai csap, és autót is mosnak az udvaron.
A vízhűtéses motornak köszönhetően a zajszintje a piacon kapható hasonló szivattyúk közül a legalacsonyabb - halkabb, mint egy mosogatógép.
Ez az önfelszívó szivattyú kültéri és beltéri telepítésre is alkalmas. A szivattyú kis mérete lehetővé teszi, hogy akár a konyhaszekrénybe is telepíthesse.     
Telepítése mindössze 3 lépésből áll:
1. Csatlakoztassa a csöveket.
2. Légtelenítse a szivattyút.
3. Csatlakoztassa az elektromos hálózatra a szivattyút
A felhasználóbarát kezelőpanelnek köszönhetően a szivattyú beüzemelése egyszerű és gyors.
Energiafogyasztása rendkívül alacsony a beépített frekvenciaváltó és nyomástávadó miatt. A maximális felvett teljesítménye 550W (hasonló hagyományos szivattyú 1500W felvett teljesítménnyel működik). Alkalmazható vízhálózatról, tartályokból vagy kútból (max. 8 m.) való vízellátásra.

Összefoglalva, miért érdemes a SCALA2-t választani?
• Tökéletes víznyomás: Minden csapnál - minden alkalommal
• Alacsony zajszint: Olyan csendes, mint egy korszerű mosogatógép
• Kompakt kivitel: Elfér a konyhaszekrényben is
• Komplett egység: Kis méretű, mindent egy egységben tartalmaz
• Megbízható működés: Minőségellenőrzött, karbantartást nem igényel

A termékről bővebb információt talál weboldalunkon, ahol kiválasztási segédleteinket is letöltheti.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA

GRUNDFOS Scala2 3-45 AKCCDE házi vízellátó, 230V

 

LOGO