Törülközőszárító radiátorok

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #120  

 

A fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A fürdőkádon, a zuhanykabinon és a mosdón kívül itt kap helyet a Concept törülközőszárító csőradiátor is.

Concept törülközőszárító csőradiátorok egyenes és íves kivitelben

Nem csak esztétikai érzékünknek szép egy Concept törülközőszárító csőradiátor, hanem fűti a helyiséget és nem utolsó sorban szárazon tartja a törülközőket, így megakadályozva a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását.

Abban az esetben, ha nagyobb méretű a fürdőszoba, csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat a csőradiátor, melyet kombinálhatunk padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel. A csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, illetve a kettő kombinációjával, melynek eredményeképp fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével üzemel. Esztétikától, igényünktől függően egyenes és íves kivitelek közül választhatunk. Az egyedülállóan széles méretválasztékban minden igénynek találhat nálunk megoldást.

Concept törülközőszárító radiátoraink

LOGO