Rehau csőkötéstechnika

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #121  

 

Egy rendszer minden alkalmazási területre / A fontos dolgok nem mindig látszanak

Rehau az optimális csőválasztás

A Rehau Rautitan épületgépészeti csővezetékrendszer ideális rendszermegoldást kínál a magas minőségi színvonalú csövekkel és idomokkal. Az alaktartó és a flexibilis Rehau Rautitan csövek és a meggyőző polimer és fém elemekből álló toldóhüvelyes kötéstechnika kombinációja, valamint az átgondolt rendszertartozékok minden igényre megoldást kínálnak. A világszerte vízvezetékként beépített Rautitan rendszer kifogástalan higiéniája, tartós megbízhatósága és az egyszerű szerelhetőség évtizedek óta meggyőző érv.

Ivóvízvezeték-szerelés (vízellátás): Az ivóvíznek tisztán és frissen kell kifolyni a csapból. A Rautitan ehhez egy átfogó idom és csővezeték-rendszert kínál, mely polimer alapanyagokból, valamint cinkkiválás-mentes sárgarézből és kiváló minőségű nemesacélból készült idomokat tartalmaz, melyek tökéletes vízellátást biztosítanak.

Fűtésszerelés (padlófűtés): A Rautitan kellemes meleget hoz minden helyiségbe – robusztus rendszerelemekkel, amelyek a látható helyeken kiváló optikai megjelenésükkel is meggyőzőek. A Rautitan minden beépítési módhoz rendelkezik megoldással – mindegy, hogy a fűtőtest bekötése a falból, a padlóból vagy falszegély-csatornából történik.

Termékelőnyök
- Hosszú élettartamú, robosztus, jól viseli az építési környezet megterheléseit
- Gyorsan, biztonságosan és könnyen szerelhető
- Univerzális rendszer ivóvíz- és fűtés- és sprinkler rendszerek szereléséhez
- O-gyűrű nélküli toldóhüvelyes kötéstechnika
- Minimális a nyomásveszteség, mivel a kötéseknél minimális a keresztmetszet változás
- A kötés azonnal nyomás alá helyezhető - tökéletes kötéstechnika

Vezetékszerelés RAUTITAN csövekkel és idomokkal

Legfontosabb élelmiszerünk, az ivóvíz minősége az utolsó métereken dől el. Fontos, hogy a vízvezeték tervezésekor és kivitelezésekor felhasznált anyagok megfeleljenek a csővezetékek szerelésére vonatkozó jelenlegi és a jövőbeni szabványoknak.

A Rehau RAUTITAN teljes mértékben eleget tesz ezeknek a követelményeknek. Ez hosszú távú biztonságot nyújt Önnek és ügyfeleinek. A teljesítőképességnek és az alkalmazási biztonságnak az ivóvíz-, fűtés-, gáz- és sprinklerrendszerek szerelésénél egyértelműen döntő szerepe van. Ezeknél az alkalmazásoknál senki sem engedhet meg magának kompromisszumokat. Kiforrott mérnöki megoldások a piacon elérhető legjobb anya-gokkal megvalósítva, kiváló feltételeket biztosítanak a hosszú élettartamhoz és a megbízhatósághoz. Ez döntő előny a szoros versenyben. Minden felhasználó számára biztonságot jelent, hogy a falban és a padlóban elrejtett technika évtizedeken át hiba nélkül működik. Vizsgálatok és hosszú távú tesztek sokasága biztosítja a teljes RAUTITAN rendszer kiváló minőségét. Az idomok és a csövek termikus és mechanikus terhelhető-ségét, valamint a csövek belső nyomás alatti viselkedését a REHAU kiterjedt hosszútávú tesztekkel vizsgálja. A biztonság és az optimális funkcionalitás rendkívüli üzemi feltéte-lek mellett is mindenkor biztosított. 

A RAUTITAN alkalmazások sokaságához egymással tökéletesen összehangolt 
rendszerelemek sokaságát kínálja. A legjobb minőségű anyagokból 
gyártva, amelyek tökéletesen illeszkednek a mindenkori alkalmazás 
követelményeihez. Az innovatív REHAU technológiák nemcsak a megkövetelt
biztonságot és hosszú élettartamot biztosítják, hanem a kényelmes szerelést és a gazda-ságosságot is.

A polimer (RAUTITAN PX), vörösöntvény (RAUTITAN RX), valamint nemesacél (RAUTITAN SX) szerelvényekből és toldóhüvelyekből álló, jól bevált rendszer, minden feladathoz a megfelelő megoldást kínálja. A kiváló minőségű polimer csövekkel együtt történő hasz-nálattal biztosítható mind a higiénia, mind pedig a vízvezetékek biztonsága. A RAUTITAN-nal tehát egy olyan átfogó program birtokába juthat, amellyel ma és a jövőben is kellően felkészülhet a csővezetékek szerelése so-rán fellépő kihívásokra! A prémium minő-ségű anyaghoz természetesen prémium szolgáltatás tartozik: a tervezéshez Zéta-érték kalkulátor áll rendelkezésére. A RAUCAD szoftver pedig az 5.0 verziótól az új sémagenerátort is tartalmazza. Ezzel gyorsan és pontosan megtervezheti az ivóvízszerelést.

 


 

LOGO