STEATITE technológia - A legkiválóbb megoldás a hosszú élettartam érdekében

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1216  

 

Az Atlantic kifejlesztette az exkluzív, szabadalmaztatott Steatite technológiát, amely napi használat mellett is hosszú élettartamot biztosít, valamint optimális hatékonyságot és megtakarítást eredményez.

Steatite technológia, mely csökkenti a vízkőlerakódást, így biztosítva a hosszú élettartamot.

Egyszerű megoldás a vízminőség javítására
A víz kémiai anyag, pozitív és negatív ionokból áll. Ha az ionok száma egyensúlyban van, akkor a víz töltése semleges. Régiótól függően azonban a szállított víz nincs mindig egyensúlyban. A lágy „agresszív”, és a magas ásványianyag tartalmú kemény víz korróziót vagy vízkőképződést okozhat, ezzel csökkentve a vízmelegítő teljesítményét és élettartamát.
Az Atlantic Steatite technológiájának köszönhetően többé már nem kell emiatt aggódni! A Steatite fűtőelem minden víztípushoz alkalmas.
Nem érintkezik közvetlenül a vízzel.
A nagy hőátadó felületnek köszönhetően kisebb a vízkőlerakódási esély.
Az Atlantic Steatite technológiájának hála a vízmelegítő magas teljesítményű és hosszú élettartamú marad még durva körülmények között is.

Felhasználóbarát technológia
A kálcium lerakódás vagy másnéven vízkő nem árt a vízmelegítőnek, legalábbis kis mennyiségben nem. A lágy vagy kemény víz folyamatosan igyekszik visszatérni a természetes egyensúlyhoz, elutasítva a benne lévő felesleges részecskéket.
Lágy „agresszív” víz esetén a felesleges részecskék megtámadják a fémtartályt a zománcozás természetes mikroszkopikus repedésein keresztül. Idővel ez tartályszivárgáshoz vezet.
Hasonlóképpen, kemény víz esetén a felesleges védőrészecskék leválnak, és felhalmozódnak a tartály falain. Nagy mennyiségben ez hatékonyság csökkenéshez vezet, de korlátozott mennyiségben a vízkő megvédi a víztartályt a korróziótól.

A Steatite fűtőelemet zománcozott acélhüvely védi, ezért nagy hőcserélő felületet biztosít, ami csökkenti a fűtési zajt. A fűtőelem esetleges cseréjéhez nem kell leengedni a vízmelegítőt, így egyszerűen és gyorsan karbantartható.

 

A kényelem biztos forrása
Az Atlantic a lehető legszélesebb választékban kínálja a Steatite technológiával felszerelt vízmelegítőket. 1200 és 3000 W közötti fűtőelemekkel vannak felszerelve, hogy nyugodtan élvezhessük a melegvíz nyújtotta kényelmet, külső hőmérséklettől függetlenül. 30-300 literes kapacitásig érhetőek el, így sosem kell aggódni azon, hogy a család bármely tagjának nem jut melegvíz.

Élvezze a melegvíz nyújtotta komfortot működési zajok vagy karbantartási nehézségek nélkül az Atlantic Steatite technológiájával!


Webáruházunk ajánlata

ATLANTIC Opro+ Steatite ERP elektromos tárolós vízmelegítő, 100 literes

ATLANTIC Vertigo Steatite 50 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 80 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 100 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

 

LOGO