Te-Sa pressz fittingek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #123  

 

A Te-Sa press préscsatlakozók (idomok) kiválóan alkalmasak a többrétegű csövezéssel szerelt fűtési- és vízellátási szerelvények csatlakoztatásainak elkészítéséhez.

Te-Sa pressz fittingekkel a csőszerelés is egyszerű

A Te-Sa press fittingek különleges kialakítása lehetővé teszi a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható présszerszám használatát, különösen a „TH” (ajánlott), „H” és „U” profilú préspofákét. A Te-Sa press fittingek az alábbi csőméretekhez illeszthetők: 14x2, 16x2, 18x2, 20x2, 26x3, 32x3.

A felhasznált anyagok kiváló minősége és a csatlakozók széles termékskálája lehetővé teszi a legkülönfélébb hidraulikai megoldások elkészítését, valamint biztosítja az egyszerű szerelhetőséget és a hosszantartó megbízhatóságot is.

A termék különlegessége a plasztik gyűrűn található négy ablakocska. A zárt, de teljesen átlátszó ablakocskák segítségével egyrészt meggyőződhetünk arról, hogy a cső pozíciója megfelelő-e a csatlakozón, másrészt elkerülhetjük, hogy a munkaterületről olyan szennyeződések kerüljenek be, amelyek befolyásolják a látást, és ezáltal veszélyeztetik az idomok megfelelő beszerelését.

Te-SA press fittingek

LOGO