Esybox Diver - Új merülő szivattyú

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1230  

 

Minden egyben, végtelen előnyökkel! A technológiai innovációra törekedve és a piac igényeinek figyelembevételével a DAB kifejlesztette az Esybox Diver termékét, mely egyesíti a Dtron sorozat megbízhatóságát és teljesítményét az Esybox vonal funkcionális tervezésének forradalmi koncepciójával. Ez az „egy az egyben” termék biztonságos és hatékony, ugyanakkor rendkívül rugalmas és sokoldalú.

DAB Esybox Diver telefonról vezérelhető merülő szivattyú

Minden egyben
Több mint 40 éves tapasztalat. Az innovációra való megállíthatatlan törekvés. Megoldások létrehozása a felmerülő piaci igényekre. Ebben a szemléletben jönnek létre és fejlődnek a DAB termékei.
Az Esybox Diver túllép a merülő szivattyúk határain, hogy kiváló lakossági megoldássá váljon. Rendkívül hatékony, technológiailag fejlett, könnyen használható.

Az intelligens tartozékkészlettel bármilyen szivattyúzási feladathoz alkalmazható
Beépített tartály
Gyors és egyszerű telepítés. Korszerűbb és kompaktabb rendszer. Nagyobb és állandóbb megbízhatóság az idő múlásával. A tágulási tartály javítja a rendszer légzárását, megakadályozza a szükségtelen újbóli elindulásokat, védelmet nyújt a vízütéssel szemben és meghosszabbítja a szivattyú élettartamát. Ez az integrált komponens egyértelműen gyorsabb.

Integrált inverter
Amikor a technológia a kényelmet és az energiatakarékosságot szolgálja.
Az integrált inverter lehetővé teszi a kívánt víznyomás beállítását az effektív igénynek megfelelően, ezáltal optimalizálva a teljesítményt és az energiafogyasztást.

Légtelenítő szelep
A légtelenítő szelep lehetővé teszi a feltöltést az első üzembe helyezéskor, és garantálja a szivattyú állandó működését.

Egyszerű karbantartás - Moduláris és funkcionális felépítés
A szivattyú moduláris alkatrészei megkönnyítik a karbantartást. Az alkatrészek külön-külön eltávolíthatók, javíthatók és cserélhetők, ezzel egyszerűsítve az esetleges problémákat, csökkentve a karbantartási költségeket.

DConnect BOX 2 - Vedd kézbe az irányítást!
A DConnect Box 2 legfeljebb 4 szivattyúval lehet kapcsolatban, csak Wi-Fi-n keresztül csatlakozhat az internethez. Wi-Fi-hez csatlakozás után kövesse az alkalmazás egyszerű, irányított lépéseit, majd csatlakoztassa azt a DAB Cloud-hoz és vezérelje a szivattyút.

 

Kiegészítők
Az Esybox Diver tartozékai újradefiniálják a sorozat fogalmát, csupán egyetlen modell képes kielégíteni a telepítési követelményeket, minden felhasználási területen.
KIT X - Csak az X változathoz
Az X verzióhoz kombinálva a víz szivattyúzása olyan magasságban történhet, ahol elkerülhető a kutak és tartályok alján található iszap és egyéb szennyeződés szivattyúzása.
Úszókapcsoló
Érzékeli a tartályban lévő víz szintjét, megakadályozva a szivattyú szárazonfutását, amit a túl alacsony vízszint okozna.
Vízszintérzékelő
A DConnect 2-höz csatlakoztatva egy alkalmazáson keresztül szabályozható a tartály vízszintje.
DOC68
A DOC68 lehetővé teszi az Esybox Diver telepítését kültéren is. IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A DConnect új DAB felhőszolgáltatás lehetővé teszi a szivattyúk távvezérlését valós időben, bárhonnan. A DConnect-nek köszönhetően figyelhető az Esybox Diver tevékenysége és fogyasztása. Testreszabhatók a paraméterei illetve meghibásodás esetén hibajelzéseket kapunk.

Állandó kapcsolatban a szivattyúkkal
A DAB mindig  olyan megoldások tervezésére törekedett, melyek szorosan igazodtak az azokat használók sajátos igényeihez. Az új Esybox Diver egyszerű és intuitív alkalmazással egyesíti a fejlett inverter elektronika előnyeit és a távirányítás rugalmasságát. A DConnect alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatja a nyomásigényt, amelyet szükség esetén az integrált frekvenciaváltó modulál. A tapasztalatok alapján a termék nemcsak a vásárlók és a végfelhasználók igényeinek felel meg, hanem jelentős energiamegtakarítást is biztosít.


Webáruházunk ajánlata

DAB ESYBOX DIVER

 

LOGO