Élvezze a tökéletes kényelmet otthonában!

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1232  

 

Az evohome rendszerrel az irányítás az Ön kezében van! Egyszerűen szabályozhatja otthona fűtését, miközben a számlákon is spórol. Még több kényelem – Szabályozza bármelyik szoba vagy zóna hőmérsékletét akár a karosszékből. Még több szabadság – Az evohome rendszerrel akár mobiltelefonján keresztül is vezérelheti fűtését. Még több megtakarítás – Az evohome rendszerrel Ön dönti el, mikor és honnan szabályozza fűtését. Ilyen rugalmasság mellett garantáltan kisebb lesz a fűtésszámla.

Honeywell Evohome zónaszabályozó rendszer

Energiamegtakarítás precíz szabályozással
A háztartásokban elfogyasztott energia 82 százalékát a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk. Szabályozza fűtési rendszerét szobánként, zónákra osztva és fizessen kevesebbet az energiáért! Több szabadság, több kényelem, hatékony szabályozás.
Ha több szobás lakásunk vagy családi házunk van, a leginkább energiatakarékos és komfortos megoldás, ha időprogrammal ellátott zónaszabályozást alakítunk ki. Ossza otthonát zónákra - például: nappali, hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba - és életritmusának megfelelően alakítson ki időprogramot, hogy melyik helyiségben, milyen időpontban, hány fok legyen. Cserélje hagyományos termosztátját és radiátorfejeit az evohome rendszerre és így takarítson meg akár 40 százalékot otthona fűtésszámláján!

Intelligens zónaszabályozás
Az evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét. A rendszer szíve a hordozható, érintőkijelzős evohome központ, aminek segítségével minden szoba hőmérsékletét külön-külön szabályozni tudja. Az evohome vezeték nélküli rendszer lehetővé teszi, hogy annyi zónát alakítson ki, annyi radiátort kezeljen, amennyit szeretne.
Az evohome rendszer tökéletes megoldást nyújt távfűtéses lakások, központi kazánról vagy hőszivattyúval fűtött épületek esetén is. A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy Ön később is könnyen és gyorsan bővítse otthona intelligens zónaszabályozó rendszerét. Az evohome alkalmazkodik ingatlanához, legyen szó radiátoros, padló- vagy felületfűtésről, melegvíz tárolóról vagy kazánszabályozásról. Mivel a rendszer elemei vezeték nélkül kommunikálnak egymással, ezért az evohome a lakás különösebb átalakítása nélkül telepíthető.

Az evohome rendszerelemekkel bármilyen jellegű fűtési rendszer szabályozása megvalósítható. A rendszeren belül szabadon kombinálható a padlófűtéssel, felületfűtéssel vagy radiátoros fűtéssel ellátott zónák vezérlése. Megoldható továbbá különleges fűtőtestek vezérlése is, így minden helyiségben rendelkezésére áll az intelligens zónaszabályozás.

A rendszerelemek összeállításával és a rendszer kiépítésével kapcsolatban kérje szakember segítségét! 


Webáruházunk ajánlata

HONEYWELL Evohome digitális RF okostermosztát
LOGO