CONCEPT PRO és PLUS inverteres split légkondicionálók

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1255  

 

Megérkeztek a Új Concept inverteres split klímák a Gépész kínálatában, melyek a Concept márkánál megszokott minőséget képviselik. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő készüléket, 2,8 kW-tól 7,2 kW teljesítményű klímákat kínálunk.

Concept Pro és Plus inverteres split légkondicionálók

A Concept PRO és PLUS légkondicionálók gyári Wi-Fi vezérléssel rendelkező korszerű berendezések, amelyek tökéletesen megfelelnek a kor elvárásainak. Használatuk nem csupán a meleg nyári napokra tökéletes választás, hanem a fűtési időszakban is, -15°C külső hőmérsékletig.

 

A levegő tisztaságát biztosítják a különféle szűrőberendezések, úgymint a nagy sűrűségű-, a bio-, és a Cold Catalyst szűrő. A Cold Catalyst szűrő olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

 

A klímákban található egy Golden fin szűrő is, mely egy speciális bevonat segítségével a beltéri egységen megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. A kültéri egységen szintén megtalálható ez a bevonat, melynek köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet, véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.

 

A felhasználó komfortérzetét emeli a beltéri egység négyirányú pásztázási lehetősége, azaz a lamellák nem csupán függőleges irányban képesek terelni a levegőt, hanem vízszintes irányban is, melyet a lamella memória funkcióval képes eltárolni.
Az energiafogyasztás minimalizálása érdekében a készüléken beállítható az ECO üzemmód.

 

A wi-fi-s Concept PRO inverteres split légkondicionáló kiemelt tulajdonságai:
• Golden fin hőcserélő
• Automatikus hiba diagnosztika funkció
• Lamella memória funkció
• A beltéri egység 12, a kültéri egység 5 fokozattal rendelkezik.

 

A wi-fi-s Concept PLUS inverteres split légkondicionáló kiemelt tulajdonságai:
• Azonnali hűtés/fűtés funkció (30 s)
• Turbó üzemmód
• Csepptálca fűtés
• Karter fűtés
• Fokozatmentes energiaszabályozás

 

Webáruházunk ajánlata

CONCEPT Plus 24K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 7.2kW

CONCEPT Plus 18K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 5.3kW

CONCEPT Plus 12K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 3.5kW

CONCEPT Plus 09K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 2.6kW

CONCEPT Pro 12K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 3.5kW

CONCEPT Pro 09K Wi-Fi A++ inverteres split klíma, R32, 2.8kW

 

LOGO