Így lehet stílusos fürdőszobád az otthonfelújítási támogatással és a RAVAK-kal

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1258  

 

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok – akik legalább egy gyermeket nevelnek (a gyermek már a várandósság 12. hetétől számít) – már meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. A szóban forgó otthonfelújítási támogatás a költségek felét, maximum 3 millió forintos segítséget jelent a családoknak.

Otthonfelújítási támogatás kihasználása Ravak termékekkel

Az otthonfelújítási támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely klasszikusan egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. Mi a RAVAK-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a legmagasabb műszaki elvárásoknak is megfelelő, egyúttal funkcionális és design tekintetében is kiemelkedő termékeink egyre több fürdőszobában helyet érdemeljenek és számos fürdőszoba tulajdonost tegyenek elégedetté, mert hiszünk a RAVAK produktumok minőségében

Éppen ezért most is segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak – olyan komplex lakberendezési megoldásokon dolgozunk, melyek átgondolt, a mai trendeknek megfelelő, illetve könnyen megvalósítható ötleteket tartalmaznak és hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok bátran belevághassanak a felújítási munkálatokba, ezáltal igénybe tudják venni az otthonfelújítási támogatást!

A látványtervekkel, szakértői tanácsokkal, termékajánlóval színesített átfogó megoldások kidolgozásán Török Bernadett lakberendező és a RAVAK szakértő csapata folyamatosan dolgozik, így hamarosan mindenki számára elérhetővé válnak az ötletek, tippek, tanácsok!

Kíváncsi lettél? Iratkozz fel hírleveleinkre itt, kövess minket Facebook, illetve Instagram oldalunkon és értesülj elsőként az otthonfelújítási támogatással kapcsolatos híreinkről! Ne feledd, ha fürdőszoba, akkor RAVAK!

Amennyiben szeretnél tájékozódni az otthonfelújítási támogatás feltételeiről, részleteiről, akkor kattints: a Magyar Közlöny 259. számában, minden fontos információt megtalálsz a kormány rendeletről, illetve a Csalad.hu oldalon is hasznos tartalmakat találsz a témában!

Ravak termékeink megtekintéséhez kattintson ide!

LOGO