FixTrend zuhanyfolyókák

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1268  

 

Aki szereti a letisztultságot, a természetes eleganciát, annak a luxus érzését nyújthatja a fürdőszobában egy épített zuhanyzó. Semmi másra nincs hozzá szükség, csak egy vízhatlan fallal részben körbe zárt térre, egy jól kiépített lefolyórendszerre, illetve egy üvegfalra, ha nem szeretnénk, hogy a víz mindent körbe locsoljon.

Építsen zuhanyfülkét, használja a FixTrend zuhanyfolyókáit

Az épített zuhanyfülke ugyan nagyságrendekkel nagyobb beruházás, mint egy kész kompakt zuhanykabin megvétele, ugyanakkor több évtizedig is képes kiszolgálni igényeinket. A padlóval folytatólagosan csempézett zuhanyzók esetében különösen fontos, hogy a látványt ne törje meg egy oda nem illő alkatrész, akkor sem, ha műszakilag indokolt, mint például az összefolyó. Éppen ezért a FixTrend zuhanyfolyókák is jellemzően a zuhanyzó szélén kerülnek elhelyezésre.

A régi pontszerű vízelvezetéssel szemben, a mai modern épített zuhanyzók már esztétikus vonalmenti lefolyóval készülnek. Ez a típus a dekoratív megjelenésen kívül higiéniai- és karbantartási szempontból is sokkal előnyösebb. Ennek ellenére az továbbra is fontos kiválasztási szempont, hogy melyik gyártó terméke mellett tesszük le a voksunkat. Az áron és a megjelenésen kívül további fontos tulajdonságokat kell még figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásához.

Teljesítmény
Ma már egyre gyakoribbak a nagy átmérőjű esőztető zuhanyfejek, illetve az épített zuhanyzóknál is van lehetőség a falba épített masszázsfúvókák használatára. Éppen ezért a zuhanyzókhoz olyan vízelvezetés szükséges, ami percenként több liter folyadékot is képes elnyelni.

Magasság állítás
A jobb minőségű zuhanyfolyókák állítható magasságú lábakkal vannak felszerelve. Ez azért fontos, mert a láb nélküli termékeket nehezebb stabilan vízszintesre beállítani, mivel könnyen elmozdulnak, ezért megáll bennük a víz, ami táptalajul szolgál a baktériumoknak és a gombáknak, arról nem beszélve, hogy ha a víz sokáig áll a lefolyóban, egy emeleti fürdő esetében az alsó szint egy idő után be fog ázni.

Tisztíthatóság
Elengedhetetlen szempont, hogy a zuhanyfolyóka egyes részei könnyen hozzáférhetőek legyenek, nemcsak az alkalmankénti tisztítás, hanem az óhatatlanul is bekövetkező dugulás elhárításakor. Illetve, megnyugató érzés lehet, hogy ha beleesik valami, pl.: fülbevaló, vagy gyűrű, akkor azt egyszerűen ki tudjuk majd venni belőle.

A FixTrend zuhanyfolyókái megfelelnek ezeknek a tulajdonságoknak. Könnyen szerelhetők és tisztíthatók, alacsony építési magassággal rendelkeznek, percenként 35/40 liter vizet képesek átengedni. Modern dizájn, többféle méretben és fényezésben, változatos rácsmintával rendelkeznek. A FixTrend zuhanyfolyóka a fürdőszoba egyik ékköve lehet.


Webáruházunk ajánlata

FixTrend zuhanyfolyókák

LOGO