Bemutatkozik a FLAT: 1 termékcsalád, 9 csaptelep

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1274  

 

2020 stílusos újdonságai, a Flat csaptelepek egységes formavilágukkal segítik fenntartani az esztétikai összhangot a fürdőszobában. A csaptelepek könnyed, lefelé ívelő vonalvezetése tökéletes szinkronban áll az áramló víz útjával, formai kialakításuk vizuális dinamikáját pedig a lekerekített és egyenes felületek egyedülálló kombinációja biztosítja. Még mielőtt elmerülnénk a szóban forgó csaptelep-család részleteiben, felhívjuk figyelmedet néhány fontos információra: A Ravak csaptelepek akadálymentes működéséért több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik. A csaptelepek kerámia kartusai pedig 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve.

Ravak Flat csaptelep család, teljes fürdőszobai megoldás

Széles termékválaszték
A 9 csaptelepből álló Flat termékcsaládban a teljes fürdőszobába találsz megoldást – mosdócsaptelepek, bidé csaptelep, fali kádtöltő csaptelep, kádperemre szerelhető csaptelep, fali zuhanycsaptelep, sőt még R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepek közül is válogathatsz! A produktumok összehangolt kialakítása garantáltan harmóniát kölcsönöz a fürdőszobában!

Kádperemre szerelhető csaptelep
Kiemelt figyelmet érdemel a négy tökéletesen összehangolt elemből álló, kádperemre szerelhető csaptelep, amely elegáns megjelenésével és felhasználóbarát kialakításával vonzza a tekinteteket.
• Az első helyen a letisztult vonalvezetésű kádcsaptelep áll.
• A következő összetevő a csaptelepkar, melynek kezelésével beállítható a víz áramlása és hőmérséklete. 
• A harmadik kar biztosítja a víz átváltását a kádtöltés és a zuhanyozás között.
• Az utolsó helyen pedig egy kihúzható kézi zuhanyfej található, 175 cm hosszú rozsdamentes fém gégecsővel.

Felhasználóbarát előnyök
A Flat csaptelepek magas minőségű kerámiabetéttel rendelkeznek, amely biztosítja a könnyed kezelést, a vízhőmérséklet és a vízsugár szabályozásának lehetőségével! A Ravak az összes Flat csaptelepre komplex 5 év garanciát vállal!

Bízunk benne, hogy te is megtalálod a számodra legideálisabb Ravak csaptelepeket! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

LOGO