A telek jönnek és mennek. A Polar II marad.

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1287  

 

Télálló, alacsony karbantartási igényű és melegen ajánlott. Az új Polar II fagybiztos kültéri szerelvény. A Schell-től.

Schell Polar II kültéri szerelvény

A Schell kültéri szerelvények új generációja - fagybiztos és alacsony karbantartási igényű az innovatív légtelenítési technikának köszönhetően.

A Polar II a felhasználók életét leegyszerűsíti, hiszen megszűnik minden kültéri csatlakozású csap, mint például a teraszon, garázsban vagy a kertben lévő csapok, fagyok előtti elzárásának és kiürítésének a kényszere.

A Polar II-vel, a Schell új kültéri szerelvény generációjával, nemcsak a fagynak, de a kopásnak sincs több esélye.
Ennek az oka az innovatív légtelenítési technika, mely gondoskodik arról, hogy ez a szerelvény minden egyes elzárásnál automatikusan ürítse magát. A Polar II-ben nem a szokásos lapos tömítés található, hanem a tömítéshez a hosszú élettartamú O-gyűrűt használják.

Ez egy innovatív megoldás, mely a karbantartáshoz szükséges időt lényegesen csökkenti. Ehhez egyszerűen csak az orsó kihúzására van szükség.

Megoldás felújításhoz: Polar II komplett szerelvény.
Ha egy kültéri csapot egy meglévő helyen kell kialakítani, akkor a Polar II komplett szerelvény a megfelelő megoldás. A vízvezetékhez való csatlakoztatás történhet 1/2 menetcsatlakozóval vagy 15 mm-es rézcsővel. Szükséges falvastagság: min. 200 mm, szerelvény beépítési hossza: 480 mm.

Megoldás újépítéshez: Polar II szett.
Kültéri csap kialakítására újépítés esetén a Polar II szett a legalkalmasabb. A fali átvezetést még a szerkezet építésének a szakaszában alakítják ki. A külső homlokzat elkészülése után pedig sor kerül a fali átvezetés lerövidítésére és a szerelvénycsatlakozás létrehozására. A Schell Polar II szett 200 - 500 mm-es falvastagsághoz alkalmazható.

 

Comfort-fogantyú   Dugókulcs
• Praktikus, ergonomikus és szép formavilágú   • Az ellenőrzött vízvételhez

Minden a legjobb kezekben. Nemcsak a fagy.
Minden Polar II szerelvény Comfort-fogantyúval és dugókulcsos felsőrésszel van ellátva.


 

Webáruházunk ajánlata

 

SCHELL Polar II fagybiztos kifolyószelep

 

LOGO