3 + 1 hasznos eszköz fürdőszoba felújításhoz

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1288  

 

Tudjuk, hogy a fürdőszoba felújítás nem egyszerű feladat, azonban mi a Ravak-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük ezt az izgalmas küldetést! Ezúttal 3+1 hasznos eszközt mutatunk, melyek segítenek, hogy könnyedén megtervezd és berendezd új fürdőszobádat! Tarts velünk és ne feledd, január 1-jén elindult Magyarország történetének legnagyobb otthonteremtési programja, melynek keretében az állam vissza nem térítendő támogatást nyújt a meglévő otthonok szépítésére, bővítésére, korszerűsítésére!

Hasznos tippek fürdőszoba felújításhoz a Ravaktól

1. Fürdőszobai koncepciók
Mindannyian olyan fürdőszobára vágyunk, ahol minden passzol mindennel. Csupán egy meghatározó alapgondolatra van szükség, amely meghatározza az egész helyiséget  – ebben segítenek a Ravak fürdőszobai koncepciók, azok az egyedülálló termékcsaládokba rendeződött szaniterek és bútorok, melyekkel egyszerűen tervezhetsz harmonikus enteriőrt. A Ravak komplett fürdőszobai megoldásaira mindig számíthatsz, legyen szó akár kis alapterületű helyiségről, akár négyzetméterekben bővelkedő térről!

Ravak tipp: Ne keresgéld tovább az egymáshoz passzoló fürdőszobai elemeket, inkább dönts a 8 Ravak fürdőszobai koncepció egyike mellett! Az aprólékosan, szakemberek által megtervezett termékcsaládokban megtalálható szaniterek és bútorok hibátlan egészt alkotnak együtt, a maximális összhang garantált! 

2. Egyedi konfigurátor
A Ravak kínálatában több száz féle standard méretű zuhanykabin közül válogathatsz, azonban megesik, hogy a tér adottságai nem teszik lehetővé a szabvány adottságokkal rendelkező zuhanykabinok beépítését. Ne aggódj, megoldás az ilyen speciális helyzetekben is van: a Ravak konfigurátorával 6 egyszerű lépésben a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú zuhanykabint tervezhetsz a saját elképzeléseidnek megfelelően!

Ravak tipp: próbáld ki a ravak.hu oldalán a múlt évben megújult Ravak konfigurátort, mellyel gyerekjáték lehet a fürdőszoba felújítás, a zuhanykabin-tervezés!

3. Komplett termékkatalógus
Termékeinket minden egyes évben jól áttekinthető, árakkal, képekkel és műszaki információkkal ellátott éves katalógusba rendezzük, amely nem csak nyomtatott formában, de online is elérhető, így kényelmesen, bárhol, bármikor hozzáférhetsz a fürdőszoba felújítás teljes ideje alatt!

Ravak tipp: Iratkozz fel Ravak hírleveleinkre és értesülj elsők között a 2021-es Ravak Collection megjelenéséről, már csak néhány hetet kell várni és érkezik legújabb katalógusunk az idei év összes újdonságával!

+1 Zuhanyfolyókás telepítési segédlet
Amennyiben fürdőszobád felújításakor zuhanytálca nélküli, zuhanyfolyókás zuhanykabin mellett döntesz, figyelmedbe ajánljuk a zuhanyfolyókás telepítési segédletet, amely hasznos adatokkal, ábrákkal és információkkal segít a padlóburkolat lejtésének kialakításában!

Ravak tipp: Zuhanyfolyókás zuhanykabin esetén kiemelten fontos, hogy a burkolatnak minden irányból legalább 1%-os lejtést szükséges biztosítani a zuhanyfolyóka irányába. Ha ezt nem tartod be, megállhat a víz a zuhanytér több pontján, ami a burkolaton és a fugák felületén foltosodást okozhat!

További inspirációra vágysz a fürdőszoba felújításhoz? Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

 

Ravak termékeink megtekintéséhez kattintson ide >>>

LOGO