Unidelta ötrétegű cső

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #129  

 

Az Unidelta ötrétegű csövek egyaránt alkalmasak hideg- és melegvizes ivóvíz rendszerekhez, valamint radiátoros és padlófűtéshez. Kiváló mechanikai tulajdonságok és tartósan magas hőmérsékletnek való ellenállás jellemzi.

Minőséget jó áron

Az oxigén diffúzió ellen védett Unidelta csövek öt rétegből épülnek fel. Ezek a rétegek sorrendben a következők: térhálósított polietilén/ ragasztó/diffúzió ellen védő réteg/ ragasztó/térhálósított polietilén. Az Uniterm csövek az EVOH rétegnek köszönhetően nagy-mértékben képesek csökkenteni az oxigén diffúziót.

Az Unidelta ötrétegű cső termékjellemzői
- Sűrűség +23°C-on: 944 kg/m3
- Lágyulási pont:126°C
- Hővezető képesség: 0,38 W/mK
- Lineáris hőtágulási együttható: 1,9*10-4
- Térhálósítás foka: > 65%
- Szakító szilárdság: > 20Mpa
- Megnyúlás szakadáskor: 400%

Az Unidelta termékpalettájában KPE idomok is szerepelnek a toldó- és átmeneti idom, T-idom, könyök, karimás csatlakozó, záró elem és nyeregidom egyaránt. A harmincéves gyártói tapasztalatnak és a folyamatos innovációnak köszönhetően a termékektől alapelvárás a magas minőség. Az összes idom keresztülmegy egy húzószilárdsági,- és nyomás vizsgálaton, mellyel megfelel a szigorú előírásoknak és szabványoknak.

Felhasználási terület
Az idomok nem alkalmasak használati meleg vízre. A maximális megengedett üzemi hőmérséklet a test esetén (PP) 100°C, míg a rögzítőgyűrű esetén (PDM) 80°C. Az idomok ellenállnak a 0°C alatti hőmérsékletnek is. Az idomok üzemi nyomása 63-as átmérőig 16 bar, felette 10 bar. A belső menetes idomok egyes típusait a nagyobb mechanikai szilárdság biztosítása érdekében rozsdamentes acélgyűrűvel erősítik meg. Az Unidelta idomok szerelése egyszerű és gyors, csupán három munkafázissal kész van a kötés.

Unidelta ötrétegű csövek / Unidelta KPE idomok

LOGO