Megoldások a tiszta ivóvízért - Biztonság - komfort- egészség

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1299  

 

Szerte a világból válaszokat vártak a Víz Világnap 2021. kérdéseire. Érdekes lehet a válaszok közötti különbség, attól függően, hogy honnan érkezik a válasz. Egy afrikai faluból, ahol a nők és a gyerekek napjuk jelentős részét vízhordással töltik vagy valamelyik nyugati típusú nagyvárosból, ahol csak egy mozdulat a vízhez való hozzáférés.

A víz élelmiszer, a víz érték! Becsüljük meg!

Néhány a kérdések közül! Érdemes átgondolni!
Mit jelent számodra a víz?
• Miért van másféle hatással a víz a nőkre és a férfiakra?
• A Te kultúrádban milyen szerepe van a víznek?
• Hogyan hat a víz a jövődre?
• A vízzel kapcsolatban mit változtatnál meg a környezetedben?
• Melyek lennének a Te válaszaid?

A mi válaszunk:
A víz élelmiszer, a víz érték! Becsüljük meg!
A REHAU fejlesztéseit mindig is meghatározta a biztonság, a komfort és az egészséges és fenntartható életvitel, amelynek nélkülözhetetlen eleme a víz, a tiszta ivóvíz.

A tiszta víz az egyik legértékesebb erőforrásunk. Tekintettel a növekvő keresletre, valamint a hozzáféréssel és az elosztással kapcsolatos kérdésekre, a víz stratégiai szempontból a belátható jövőben fontosabbá válik, mint a kőolaj.
Az ivóvíz higiéniájával szemben támasztott fogyasztói igények és kívánalmak a következő években folyamatosan emelkedni fognak.

A REHAU elkötelezett, hogy megvédje legfontosabb élelmiszerünket és fogyasztói egészségét. Vállalatunk tudatosságot teremt, ismereteket terjeszt és gyakorlatorientált, korszerű megoldásokat kínál az ivóvíz-higiénia biztosítására. Feladatunknak tekintjük a szemléletformálást, az emberek fogékonyabbá tételét a víz helyes bánásmódjára épületeinkben.
Ennek érdekében szaktudásunkat megosztjuk szakmai konferenciák szervezésével, a lakosságot egy – egy részterületről részletesen tájékoztató honlapok létrehozásával, ahol javaslatokat teszünk, hogy miként kerülhető el az energiaveszteség, a vízkár, az üzemzavarok, az anyagi kár, a zavaró zajok és legfőképpen a fertőzésveszély.

Javasoljuk az építkezőknek, hogy a higiénikus ívóvíz hálózat kialakítása érdekében vonják be döntéseikbe mérnöküket, kivitelezőjüket.

A fentiek szellemében a REHAU újra gondolta az ivóvízvezetékek tervezést és szerelést, és több évtizedes tapasztalatának köszönhetően hatékony rendszerré kombinálta az innovatív technológiákat. Termékeinkkel rendszerben érjük el az elvárható legmagasabb szintű ivóvíz-higiéniát és azok kialakítására és üzemeltetésére megoldásokat kínálunk.
Rendszereik a felhasználóknak tiszta és ellenőrzött
minőséget, azaz biztonságot, komfortot és egészséget nyújtanak:

 

Biztonság, mert
a vízhálózat automatikus felügyelete megszünteti a vízkárt, a vízveszteséget, a megbízható anyagválasztás 50 évig üzembiztos működést garantál.
Komfort, mert
az okos vízadagoló mindig az igénynek megfelelő vizet biztosít, a vízhálózat automatikus felügyelete integrálható az okos otthon rendszerbe.


RE.GUARD - Tartsa ellenőrzés alatt a vízvezetéket!


RE.SOURCE - Víz változatosan.

   
   
Egészség, mert
a víz professzionális szűrése megszünteti a másodlagos szennyeződést, az ólommentes rendszerelemek használatával nincs káros anyag kioldódás, a professzionális előszigetelt vezetékek révén nincsenek hátrányos vízhőmérsékletek.
Minőség romlás elő sem fordulhat, mert
a holttér mentes kötéstechnika eredménye, hogy nincs csíraképződés, az átmenő falikorong haszna, hogy nincs pangó víz a hálózatban.
RE.FINE - A legjobb ivóvízminőségért RAUTITAN - Higiénia az első - ólommentes, körvezetékes hálózat!

 

Házbelépéstől a csapolóig!
A RAUTITAN csövek sima belső felülete megakadályozza a lerakódások kialakulását. Az ólommentes átmenő falikorong, a körvezetékes hálózat kialakítás előszigetelt csővezetékkel és a RAUTITAN PX holttérmentes toldóhüvelyes kötéstechnikával nem jelenthetnek táptalajt a kórokozók szaporodásának.
A nem kívánt szennyeződés hatékony eltávolítása, a RE.FINE és a teljes rendszer innovatív, folyamatos felügyelete, a RE.GUARD szintén részei az általunk kínált magasszintű technikai megoldásoknak, amelyek hosszú távon nyújtanak a fogyasztónak tiszta, egészséges ivóvizet, biztonságot és a RE.SOURCE révén komfortot, amivel jobbá tesszük az emberek életét!

Tájékoztasd megrendelőid az ivóvíz-higiéniáról a weboldal segítségével: www.higienikusivoviz.hu
Segítsd információkkal a közös képviselőket strangcsere esetén: www.strangcsere.hu
Egyszerűsítsed az ajánlatadást az épületkonfigurátor használatával. Árajánlat 5 perc alatt: www.rehau-home.hu

Legújabb fejlesztéseinkről a havonta megjelenő REHAU Magazin ad tájékoztatást!

Szebellédi Tamás
üzletágvezető
REHAU Épületgépészeti üzletág

LOGO