Ravak Balance bútorok és mosdók a modern stílus kedvelőinek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1300  

 

A RAVAK BALANCE mosdó alatti szekrényekre, mosdópultokra és fali szekrényre nem csak stílusos bútorként tekinthetsz, de praktikus tárolóként is. A lekerekített élek, a rejtett fogantyúk és a fehér/fehér vagy fehér/grafit színkombinációkban elérhető kivitelek fiatalos lendülettel töltik meg a fürdőszobát, a gondosan megtervezett fiókok és polcok pedig helyet biztosítanak mindennek, amire csak szükséged lehet otthonod ezen szegletében! Végül, de nem utolsó sorban a finom megformálás jellemezte BALANCE mosdók teszik fel arra a bizonyos I-re a pontot, ellenálló kerámiából készülnek és a három legkedveltebb méretben érhetőek el, így kisebb és nagyobb fürdőszobákba egyaránt megoldást nyújtanak!

Ravak Balance mosdók és fürdőszobabútorok

Minden, amit tudnod kell az alapanyagokról 
Hisszük, hogy elsőosztályú termékek kizárólag a legjobb nyersanyagokból készülhetnek, éppen ezért kellő figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására. A BALANCE mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek ezáltal megannyi előnyös tulajdonságot hordoznak magukban, ilyenek például a magas ellenálló képesség, a tartósság és a könnyű tisztíthatóság is. Azonban nem mehetünk el szó nélkül a produktumok tetszetős megjelenése mellett sem, a BALANCE mosdók eleganciát sugárzó, íves vonalvezetését ugyancsak az alapanyagnak, egészen pontosan a könnyen formázható sajátosságának köszönhetjük.

A BALANCE mosdókkal tökéletes harmóniában álló BALANCE fürdőszobabútorok vázszerkezetét AMT – Anti Moisture Treatment – technológiával mélyrehatóan impregnált préselt faforgácslapból gyártjuk, ennek köszönhetően magas minőségű termékeink nedves fürdőszobai környezetben is tökéletesen helyt állnak! Az élek ragasztásához pedig speciális ragasztót használunk, amely eltömíti az anyagban lévő pórusokat, így a belső impregnációval kombinálva a szóban forgó fürdőszobabútorok teljesen vízállóvá válnak.

Találd meg a tökéletes összeállítást
A BALANCE fürdőszobabútorok kínálatában megtalálhatóak 50, 60 és 80 cm szélességű mosdóalatti szekrények, melyek tökéletesen passzolnak az azonos méretű BALANCE mosdókhoz. Továbbá 60, 80 és 120 cm-es kivitelekben elérhető mosdópultok is, melyeknek köszönhetően, akár pultra ültethető mosdóval is kombinálhatjuk a szóban forgó fürdőszobabútorokat. A termékpaletta pedig az álló faliszekrénnyel lesz teljes, amely hat üvegpolcot rejt magában.

Mosdókra és fürdőszobabútorokra egyaránt 5 év jótállást biztosítunk, dönts a RAVAK minőség mellett!

Tájékozódj tovább weboldalunkon, ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve Youtube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

Érdekesség: Minden RAVAK fürdőszobabútor minőségi BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE ütközős pántokkal van ellátva. Ez a kiváló minőségű zár biztosítja az ajtók gondtalan nyitását és zárását a bútor egész élettartama alatt.

Hasznos információ: A RAVAK fürdőszobabútorokat összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban szállítjuk!

LOGO