Végtelen megoldások - Fedezze fel a Grohe Rapido Smartbox rendszereit

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1302  

 

Univerzális eszköz, mely minden igényt kielégít és számos megoldási lehetőséget kínál, ez a GROHE új Rapido Smartbox, amellyel akár azt is megteheti, hogy a dobozt most építi be, de a vezérlőről csak később dönt.

Grohe Rapido SmartBox beépítő doboz

Technológiai mestermű
A GROHE egy, az összes vezérlőhöz illeszkedő beépített dobozt hozott létre, amellyel akár három zuhany/kádtöltő funkció is irányítható, így egymaga végzi el a munkát ott, ahol eddig általában két beépítő egységre volt szükség. Ráadásul mindez rengeteg további lehetőséget rejt, a beszerelése pedig rendkívül gyors és egyszerű. A csövezés hatékony az alsó bemeneteknek köszönhetően, a vezérlőket pedig 6 fokkal lehet állítani, akár később is.
A GROHE Rapido SmartBox doboz beépítési mélysége 75 mm, ami rendkívül helytakarékossá is teszi a rendszert, a legtöbb fürdőszobába és a legtöbb falvastagsághoz könnyen beilleszthető. A szerelése egyszerű, munkapadra sincs szükség.

Minden csatlakozás 1/2 hüvelykes szabvány
A GROHE Rapido SmartBox az adaptereket gyakorlatilag feleslegessé teszi, ½"-os csatlakozásainak köszönhetően minden szabványos csőhöz illeszthető. Amíg más beépítő dobozok ¾" -os kiömlőnyílásokkal készülnek a kivételekhez, nem pedig a szabványok illeszkedése érdekében, a GROHE Rapido SmartBox úgy lett tervezve, hogy az összes cső 90% -ára alkalmas legyen. 

A választás szabadsága
Ez a kisméretű beépítő doboz soha nem látott rugalmasságot kínál, amelyet számos, több mint 170 különböző szemetgyönyörködtető előlappal párosíthatunk, így az építkezés vagy felújítás elején nyugodtan beszerelhető, az előlapot elég később kiválasztani.

A szögletes vagy kör alakú lapokat választhatjuk többféle színben és finish-el, tudásukat tekintve pedig lehet a közkedvelt SMARTCONTROL, amelynek segítségével minden zuhanyfunkciót egyetlen gombnyomással irányíthatunk, de dönthetünk a két kezelőgombos TERMOSZTÁTOS megoldás, vagy az EGYKAROS keverők mellett is, amelyekkel az irányítás gyors és egyszerű.

Ráadásul az összes vezérlő szupervékony profilú. Minden termosztát 43 mm kinyúlású és a takarólemezek is igen kis méretűek, minden vezérlő csak 158 mm, hogy még több hely maradjon a tökéletes zuhanyélmény számára.

 

Webáruházunk ajánlata

GROHE Rapido SmartBox falba süllyesztett vezérlőegység

 

LOGO