A Mofém termosztátos zuhanyrendszer előnyei

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1307  

 

Alkalmazásukkal csökkenthető a forrázás veszélye, valamint energiát és vizet is megtakaríthat. A futólépésben történő technológiai fejlődésből a zuhanyrendszerek sem maradhatnak ki. Ennek köszönhetően olyan innovatív technológiáknál, mint a termosztátos zuhanyrendszerek, a vásárlói elvárások növekedése is megfigyelhető.

Mofém termosztatikus zuhanyrendszerek a kényelemért és biztonságért

Ezen elvárásoknak a következőképpen tesznek eleget a Mofém termosztátos zuhanyrendszerei:
Biztonság: Az összes Mofém termosztátos csaptelep 38°C-on hőmérséklet STOP funkcióval van ellátva, így csökkentve a forrázás kockázatát.
Környezetvédelem: A Mofém termosztátos csaptelepek segítségével vizet és energiát takaríthat meg, így védve a környezetet.

Mit nyújt a termosztátos csaptelep?
Ha csak két szóval kellene jellemezni, akkor kényelmet és biztonságot
Kényelmet, hiszen a termosztátos technológiának köszönhetően búcsút inthetünk a csap állítgatásnak és a várakozásnak, hogy végre meginduljon a melegvíz, majd megtaláljuk a számunkra megfelelő hőmérsékletet. A termosztátos csapteleppel mindez egyetlen mozdulatra redukálható, ez pedig annak köszönhető, hogy a víz hőmérséklete folyamatosan ugyanazon a hőfokon marad.
Biztonságot, hiszen a nyomás vagy a környezet hőmérsékletének változása miatt nem kell állítgatnunk a csaptelepet a megfelelő hőmérséklet eléréséhez, ezzel elkerülve a kellemetlen szituációkat a zuhany alatt állva. A termosztátos csaptelepnek köszönhetően a beállított hőfok nem változik. A 38°C-os hőmérséklet STOP funkciónak köszönhetően a forrázás kockázatát is csökkenti.

Amit tudni érdemes a termosztátos zuhanyrendszerekről
Az egész rendszer a termosztátos csaptelepen alapszik. A csaptelep testek hideg érintés rendszerrel vannak ellátva, aminek köszönhetően az átforrósodás veszélye nem áll fenn. Az integrált zuhanyváltóval könnyen válthatunk a kézizuhany és a zuhanyfej funkció között, a teleszkópos felszállócső személyre szabható, magassága 790-1240 mm között állítható.

A Zenit termosztátos zuhanyrendszerénél a három funkciós kézizuhany a maximális kényelmet szolgálja a megfelelő zuhanyzási élményért. A modern megjelenésű és - nem utolsósorban - vízkőmentes 250 mm átmérőjű ultraslim zuhanyfej látványossá teszi a fürdőszobát.
A megerősített gégecső a tartós használatról gondoskodik.

Az Evo X termosztátos zuhanyrendszere 1 funkciós vízkőmentes kézizuhannyal rendelkezik és 250 mm átmérőjű vízkőmentes zuhanyfejjel segít használójának egy gondtalan, pihentető élményt nyújtani egy hosszú nap után.

Forrás: proidea.hu

 

 

 

 

 

 

Webáruházunk ajánlata

Mofém termosztatikus zuhanyrendszerek

 

LOGO