Bosch vízmelegítők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #131  

 

Minden reggel meleg zuhany: biztosítsa a szükséges vízhozamot a Bosch vízmelegítőivel, hogy jól induljon a nap! A Bosch vízmelegítők hatékonyak, és így környezetbarátok. Ez teszi őket a modern fűtési rendszerek magától értetődő részévé.

 A Bosch Tronic vízmelegítők optimális megoldást nyújtanak családi házak és lakások melegvíz-ellátás

A Bosch vízmelegítőkkel (villanybojlerekkel) akár 100 °C-os vízhőmérséklet is elérhető. A hőmérséklet szabadon választható: saját maga határozza meg, milyen meleg legyen a víz. Kínálatunkban a legkülönbözőbb rendszereket találja. Egyvalami mindegyikben közös: kiváló minőségű Bosch márkák.

A megfelelő Bosch vízmelegítő (villanybojler) beszerzésekor az egyik legfontosabb döntési kritérium a tartály mérete. A tároló ideális mérete mindenekelőtt a háztartásban élő személyek számától függ. Az ökölszabály kimondja, hogy személyenként körülbelül 30–50 liternyi befogadóképességet kell betervezni. Eközben vegye figyelembe az egyéni fogyasztási szokásokat is. Aki gyakran fürdik, az több vizet használ el annál, mint aki kizárólag a zuhanyzót használja. A zuhanyozáshoz személyenként már 25 liter víz is elegendő. A rendszeres fürdés ellenben 40–50 liter vizet is szükségessé tesz. Amennyiben a vízmelegítőt szolárberendezéssel összekapcsolva kívánja használni, a tartály méretének a bruttó kollektorfelülethez kell igazodnia. Minél nagyobb a bruttó kollektorfelület, annál nagyobb űrtartalmú tartály szükséges, hogy a termelt hőt tárolni tudja. Ezt a tényezőt is vegye figyelembe, ha háztartása számára vízmelegítőt vásárol.

Bosch elektromos vízmelegítők: A Bosch villanybojlerek széles választékát kínálja, így bármely háztartásba, bármilyen melegvíz felhasználási igényre tudunk megfelelő elektromos vízmelegítőt kínálni. Keresse meg az Ön kívánalmainak megfelelő bojlert, válasszon funkciót és méretet. Nem kell kompromisszumot kötnie.

A Tronic 1000T vízmelegítőkkel garantáljuk otthonában a meleg víz által nyújtott magas szintű, megbízható kényelmet (maximális vízhozamot). Ezen fűtőkészülékek kitűnő teljesítménye ugyan olyan vonzó, mint megjelenésük.

A Bosch Tronic 1000 T vízmelegítők előnyei:
- Függőleges kialakítás
- Automatikus termosztát
- 50, 80, 100, 120, 150 literes változatok
- Könnyű szerelés és karbantartás
- Beépített magnézium védőanód

Bosch Tronic elektromos vízmelegítők

LOGO