Állandó víznyomást szeretne otthonában?

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1315  

 

A Wilo vállalat felismerte, hogy szükség van egy prémium, nagy hatásfokú szivattyúra a lakossági nyomásfokozó szegmensben, ezért kifejlesztette az ISAR-BOOST háztartási nyomásfokozó egységet.

Wilo-Isar BOOST nyomásfokozó berendezés

Az ISAR BOOST szivattyút két típusban – ISAR-Boost 5-3, illetve ISAR-Boost 5-5 – vezeti be a piacra, az idén Német Fenn-tarthatósági Díj „Klíma” kategória győztes cég, a Wilo. A mai világban már elvárás egy ilyen nyomásfokozóval szemben is, hogy alacsony zajszinttel végezze feladatát, ezért fokozottan hangszigetelt házat, illetve rezgéscsökkentő lábakat kapott – bátran ajánljuk a szivattyút, akár beltéri elhelyezésre is, amit szintén elősegít kicsi, kompakt mérete. A „Ready to Plug” azaz „csatlakoztatásra kész” üzemmódnak köszönhetően a felhasználónak nincs szüksége bonyolult beüzemelési műveletekre, vagy érthetetlen menüsorokban való bolyongásra, csak a villásdugót kell bedugni a konnektorba, beállítani a kívánt víznyomást az egyértelmű és felhasználóbarát LCD kijelzőn, és a szivattyú végzi is feladatát.

További előnyként említhető a beépített frekvenciaváltó, mely igazodik a minden-kori vízigényhez, komfortos és kényelmes vízellátást és finom szivattyú indítást biztosít. A folyamatos szabályzásnak köszönhetően az ISAR-Boost villamosenergia felhasználása igen kedvező, mert mindig az aktuális vízigényhez igazodik. A piacon egyedülálló módon a végfelhasználónak lehetősége van kiválasztani, hogy a nyomásfokozást önfelszívó üzemben, vagy normál szívású üzemben kívánja használni. A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a szivattyú maximális emelőmagassága 55 méter, továbbá nagy mennyiségű vizet (maximum 7 m3/h) képes szállítani. A készülék biztonságos és automatikus üzemelését az áramlás-ill. nyomáskapcsoló, valamint a nagy méretű 1,5 literes beépített tágulási tartály biztosítja.

Szivattyúinkra 2 év teljeskörű jótállást biztosítunk, országos lefedettségű szerviz-hálózattal.

További termékeinkről érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet a Facebookon.

Wilo Magyarország Kft.
wilo.hu@wilo.com
www.wilo.hu

 

LOGO