GROHE RAPID SLX – A jövő már a fürdőszobában van

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1318  

 

A GROHE falsík mögötti WC tartály megoldása gyorsabb, erősebb, intelligensebb minden eddigi rendszernél, amely megkönnyíti és okosabbá teszi nem csak a szerelők, de a végfelhasználók életét is. Ezzel biztosítja, hogy a technológiai fejlődésnek semmi se álljon az útjába.

Egyedülálló öblítőszelep, közvetlen hozzáférés

A GROHE mindig is a fejlődés elkötelezett híve volt. A márka 25 évvel ezelőtt lépett be a telepítési rendszerek üzletágába, és azóta is azon dolgozik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek minden fogyasztói igényt kielégítenek, ráadásul úgy, hogy ez ne menjen az egyszerű szerelhetőség rovására. Ennek tökéletes példája a Rapid SLX, amely készen áll arra, hogy hozzáférést engedjen mindenhez, ami ma elérhető és a jövő innovációihoz is. 

EGYEDÜLÁLLÓ ÖBLÍTŐSZELEP
A RAPID SLX integrált öblítésvezérlőjének segítségével mindig könnyedén állítható a víz sebessége, így a rendszer tökéletesen illeszkedik a piacon egyre népszerűbbé váló peremmentes WC kerámiákhoz, ráadásul a teljesen állítható vezérlő nem igényel bontást, 100%-ban készen áll a jövőbeli telepítésre is.

KÖNNYŰ CSATLAKOZÁS
A rendszer integrált elektromos csatlakozóval rendelkezik, sőt, a bidés WC-khez kialakított vízcsatlakozás is alapfelszereltsége a rendszernek, így az intelligens elektromos WC funkciókat egyszerűen „plug and play” megoldással lehet telepíteni, akár a későbbiekben is. 

KÖZVETLEN HOZZÁFÉRÉS, BÁRMIKOR
A Rapid SLX új telepítődobozához már alapkivitelben is könnyű hozzáférést biztosító ajtó tartozik, így ha a jövőben bármikor változtatni kell valamint, például az elektromos vagy vízcsatlakozások korszerűsítésekor, vagy ha a normális kerámia WC csészéről bidés WC-re vált a megrendelő, a Rapid SLX U alakú keresztrúdja minden eddiginél több helyet biztosít a szereléshez.

NYOMÓLAPOK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Egy GROHE nyomólap több mint egy utolsó simítás. A Rapid SLX láthatatlan munkájának megkoronázását jelenti. A kétféle méret, a 3 különböző dizájn és a 12 különböző szín és kivitel a választás szabadságát nyújtja, ezzel lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja az álmai fürdőszobájához leginkább illő árnyalatot.

LOGO