SUBWAY 3.0: Az életre szóló fürdőszoba

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1319  

 

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja. A felfrissített Subway 3.0 felkészítette a családi fürdőszobát a jövőre – a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush WC-vel, ami minden egyes öblítésnél vizet takarít meg, a tartós anyagokkal, az okos funkciókkal és az időtlenül szép dizájnnal.

WC, AMELY A TWISTFLUSH TECHNOLÓGIÁVAL VIZET TAKARÍT MEG

Egy fürdőszoba-kollekció, amely rendelkezik mindennel, ami a fürdőszobában fontos most, és fontos lesz a jövőben – ezt a célt tűzte ki a Subway 3.0, a sikeres Subway kollekció új generációja. A kollekció központi darabja a víztakarékos, szuper tiszta TwistFlush WC. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot – és teszi mindezt nagyon halkan. A WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. Egy négytagú család évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat – maximális higiénia mellett, és az idegesítő WC-keféket átadva a múltnak. A CeramicPlus és az AntiBac a baktériumok elszaporodását 99,9%-kal csökkentve még higiénikusabbá teszik a WC-t.

 

MINDEN ÍZLÉST KIELÉGÍTŐ MOSDÓK

A Subway 3.0 mosdókat finom, korszerű dizájn határozza meg, egyenes, szögletes vonalakkal. A vékonyfalú, keskeny peremek és kis rádiuszok kívül-belül finom megjelenést kölcsönöznek a kerámiáknak. Emellett még ott vannak a funkcionális szempontok is: a mély kagylók és széles oldalsó peremek a legjobb felhasználói kényelmet nyújtják, a vizuális megjelenést pedig a keskeny külső perem lágyítja. A kollekció egyik védjegye a hosszúkás túlfolyó, ami stílusában lekerekíti a dizájnt.

 

HELY A MINDENNAP SZÜKSÉGES DOLGOK SZÁMÁRA

A fürdőszobabútor otthonos érzést kelt, praktikus tároló helyeket biztosít, és mindent tisztán és rendben tart – továbbá a legjobb esetben olyan jól néz ki, hogy az egész fürdőszobát egy érezd-jól-magad oázissá alakítja át. Az új Subway 3.0 bútor a belső frontjaival, vékony falaival, nyitott polcelemeivel és teljes hosszúságú fogantyúprofiljaival eleget tesz ennek a követelménynek. A bútorcsalád tárolóegységekből, oldalsó szekrényekből, magas szekrényekből, nyitott tükrös polcokból és komódokból áll. Az ujjlenyomat-mentes felületnek köszönhetően a felületek nagyon csekély karbantartást igényelnek.

 

 

OKOS VILÁGÍTÁS ÉS ÚJ TÜKRÖK

A mosdó terület olyan megvilágított tükörrel egészül ki, amely a nap minden szakában mindig a megfelelő fényt biztosítja – a funkcionálistól egészen a hangulatvilágításig. A Subway 3.0 bútorcsalád részét képezik a különböző méretű szögletes tükrök, illetve két kerek tükör is. A sokoldalú, tompítható fényű LED világítócsík be- és kikapcsolható egy érintőszenzorral, vagy csatlakoztatható minden standard okosotthonrendszerhez a ZigBee® készlettel.

 

ERGONOMIKUS FÜRDŐKÁDAK: GARANTÁLT NYUGALOM ÉS KIKAPCSOLÓDÁS

Az életre szóló fürdőszoba megérdemli a legjobb anyagokat. A Subway 3.0 kádak a több mint 60%-ban kvarcot tartalmazó magas minőségű Quaryl® anyagból készülnek. Ez az anyag a fürdőkádakat nagyon karcállóvá és színtartóvá teszi. A csupán 10 mm vékony peremű háttámasz-szal és hosszúkás túlfolyóval ellátott fürdőkádak magukban foglalják a kollekció jellemző dizájnelemeit, és tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba belső terébe.

LOGO