Építse át fürdőszobáját az otthonfelújítási támogatással

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1324  

 

Január 1-től a magyar családokat támogató kedvező lehetőséget nyújt a kormány az állami lakáskorszerűsítési program keretében. A program lényege, hogy az állam finanszírozza a kiadások felét, legfeljebb 3 millió forintig

Ravak Rose, Chrome, Formy, Classic termékcsaládok

 

 

Inspirálódjon a RAVAK fürdőszoba kínálatából!

 

 

 

Praktikus és átgondolt Rosa fürdőszoba család, Magyarország legkedveltebb RAVAK kádjával

(alapterület: 4,6m2)

 

 

 

Miért a Rosa termékcsalád?

 

Tökéletesen átgondolt

 

A Rosa fürdőszoba család valamennyi termékét vásárlóink kívánságainak részletes elemzésére építve fejlesztettük ki. A koncepció egyes elemei stílusban és működésben egymásra épülnek, így helyet takarítanak meg a fürdőszobában, hogy Ön a lehető leghatékonyabban tudja kihasználni a rendelkezésre álló teret.

 

Bármilyen térbe

 

A Rosa fürdőszoba család három kádmodellt kínál, amelyek elsősorban méretükben, továbbá stílusukban is különböznek. A legkisebb Rosa kád 95 cm széles, a legnagyobb pedig a kényelmes, 170 cm hosszú és 105 cm széles Rosa II akrilkád. Valamennyi fürdőkádhoz pontosan illeszkedő paraván és további kiegészítők színes skálája tartozik.

 

Széles választék

 

A Rosa fürdőszoba család nem ér véget az aszimmetrikus káddal. Épp ellenkezőleg, a legapróbb részletekig átgondolt, egységes kínálatról van szó. Választhat megannyi kádparaván, mosdó, fürdőszobabútor vagy csaptelep közül.

 

 

 

 

 

 

Chrome fürdőszoba család - legszélesebb fürdőszobai kollekció Magyarországon

(alapterület 7m2)

 

 

 

Miért a Chrome termékcsalád?

 

Megoldás minden fürdőszobára

 

Számos terméknek és azok tökéletes összhangjának köszönhetően a Chrome koncepcióval bármilyen nagyságú fürdőszobát berendezhet. Sőt nem csak azt! A Chrome család WC helyiségbe való termékeket szintén tartalmaz. Mindezt modern és időtlen stílusban.

 

Kerámia és műmárvány

 

A kerámiát részesíti előnyben? Vagy az öntött műmárvány precíz kialakítása rabolja el a szívét? Válassza ki az Önnek megfelelőt és mi garantáljuk, hogy a Chrome család minden kívánságát teljesíti! Az öntött műmárvány és kerámiamosdóhoz stílusban illő bútort kínálunk, amely megőrzi minden modell alapgondolatát.

 

 

Univerzális kialakítás

 

A Chrome fürdőszoba család termékeinek alakja az egyszerű szépséget képviseli, ami soha nem válik unalmassá. Stílusuk nem domináns, így bármikor összehangolhatók más fürdőszobai felszereléssel.

 

 

 

 

 

 

 

Formy fürdőszoba család - modern stílusos vonalak, nagy fürdőszobákba

(alapterület 10,5m2)

 

 

 

Miért a Formy termékcsalád?

Pultra helyezhető mosdóval

 

A Formy mosdók maximálisan kényelmes teret biztosítanak a kezeknek, és mivel mosdópultra helyezhetők, bőséges rakodó felülettel szolgálnak. A mosdópult három különböző színváltozatban és kétféle formában kapható.

 

 

Kád, amely nem öregszik

 

A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját, és a kád egyik oldalát ívesre tervezte. Ezáltal egy maximálisan kényelmes, emellett letisztult formájú kádat hozott létre.

 

Saját igényeink szerint formálható

 

A kádat saját igényeink szerint formálhatjuk, hogy harmonizáljon személyiségünkkel és fürdőszobánkkal egyaránt. A Formy kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formálható, vagy kiegészíthető elő- és oldallappal. 

 

 

 

 

 

 

 

Classic fürdőszoba család - egyszerű, klasszikus vonalvezetés, tetőtérbe is

(alapterület 3,5m2)

 

 

Miért a Classic termékcsalád?

Praktikus kád, hagyományos formában

 

A Classic kád finom pereme semmivel sem vesz el több helyet a fürdőtérből, mint amennyi szükséges. Így biztosít maximális teret a fürdéshez és zuhanyzáshoz. Merőleges falaival és sima felületével megkönnyíti a zuhanyzást. Egy hagyományos alakú fürdőkád is lehet rendkívül praktikus.

 

 

Kiegészítők széles választéka

A Classic csaalád számos praktikus elemet foglal magába, amelyek bármilyen fürdőszobába illenek. A hagyományos méretű mosdókon túl, a nagy családok számára például egy elengedhetetlen dupla mosdót is kínál. Előnyei azonban nem érnek véget a fürdőszoba felszerelésével, hiszen kézmosóival és szekrénykéivel a WC helyiség is stílusosan és praktikusan berendezhető.

 

 

Fürdőszobabútorok széles skálája

 

A bútorváz különféle színváltozatai jellegzetessé teszik a hagyományos formatervezésű fürdőszobabútort. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, ezekhez készítettük el a világos, kávészínű (espresso), a jellegzetes mintázatú trópusi fa (StripOnyx) stílusú, a nyírfa színű és a tiszta, fehér árnyalatú bútorvázat.

 

 

 

 

 

LOGO