Hódítanak a merész, matt fekete csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1331  

 

Az otthontervezésben egyre nagyobb hangsúly kerül arra, hogy a fürdőszoba ne csak, mint funkcionális helyiség, de egy különleges hangulatú, kellemes légkört biztosító hely legyen, ahol relaxálhatunk, feltöltődhetünk, ahol könnyű elengedni a mindennapok feszültségét.

Hansgrohe csaptelepek

A hansgrohe különleges, színes felületű csaptelepeinek és fürdőszobai kiegészítőinek köszönhetően ezt a célt nem nehéz elérni, hiszen a FinishPlus kollekció színes felületű csaptelepei közül saját ízlése szerint válogathat, így olyan fürdőszobája lehet, ami teljes egészében igazodik személyiségéhez, és amelyekkel fürdőszobájának is egyedi karaktert kölcsönözhet. 

Trendi legyen vagy elegáns? Minimalista vagy extrovertált? Esetleg kedveli a hatásos színeket, hangsúlyos kontrasztokat?
Az öt FinishPlus felületdizájnnal teljes egészében a saját ízlésére formálhatja fürdőszobáját. A Polished Gold, Brushed Black és Brushed Bronze minőségi metálfényű színek egyesítik az eleganciát és a modernséget, ezek a csaptelepek kétségkívül a fürdőszoba ékei lesznek. A matt színek, a Matt Black és a Matt White a modern építészet rajongóinak készültek. Ezek közül is kiemelkedik a fekete változat, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakberendezésben! 

Egy modern berendezésű fürdőszobában a tudatosan alkal-mazott kontraszt, a fémes szerelvények helyett a sötét, matt felületek sokkal inkább megteremtik azt a bizonyos, bensőséges hangulatot, amit a króm csaptelepek nem tudnak.

A matt fekete szín mind sötét, mind világos környezetben ele-gánsan mutat. Egyéni választásától függően lehet a letisztult elegancia közvetítője egy fekete-fehér fürdőszobában, vagy egy meleg, távolkeleties hangulatú oázis megteremtője faburkolatokkal kombinálva. 

Bármelyik is álljon önhöz közelebb, a csaptelepek, zuhanyok mellé mostmár matt fekete fürdőszobai kiegészítőket is beszerezhet, hiszen a 2021-es újdonsága között a hansgrohe bemutatta legújabb fürdőszobai kiegészítőit is, amelyek között törölközőtartók, szappan, és fogkefetartó, variálható fali tárolók és beépített polcok is szerepelnek. 

Ezek a termékek hasonlóan a csaptelepekhez az innovatív PVD technológiával készülnek, aminek köszönhetően ezek a felületek rendkívül tartósak és nagyfokú ellenállással bírnak a korrózióval szemben is. Lényege, hogy a folyamat nagyjából 1 mikron vastagságú réteget eredményez, amely szorosan összekötődik a bázis anyaggal és ennek eredményeképpen nem tud lepattogni.

Ez az, ami alapvetően megkülönbözteti a festés, porfestés és az eloxálás technológiájának hatékonyságától. Ezáltal nem csak vizuális élményt nyújtanak, de a hosszabb élettartam is biztosított.

 

LOGO