Grundfos Scala1 - Megbízható vízellátás bárhol, bármikor

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1336  

 

Az új Scala1 szivattyú a már jól ismert SCALA2 típusú nyomásfokozó családot bővíti. Ideális családi házak föld alatti tartályaiból való vízellátásra, sekély kutakból (kevesebb mint 8m) való vízellátásra, vezetékes víz nyomásfokozására valamint kertek öntözésére. A beépített Bluetooth kommunikáció révén teljes mértékben irányíthatja a szivattyút a Grundfos GO Remote segítségével, az iker szivattyú működtetéséhez is.

Megbízható vízellátás bárhol, bármikor

A Scala nyomásfokozó berendezés telepítése és az üzembe helyezése még soha nem volt ilyen egyszerű. A Grundfos Go Remote alkalmazás lehetővé teszi a hibajelzés állapotának megtekintését és a szivattyú egyszerű diagnosztikáját. Jelentéseket készíthet és e-mail-ben elküldheti a helyszínről.

Nyomásfokozás, vezérlés és vízellátás könnyedén

Kompakt berendezés
A szivattyú, a motor tartály, nyomás- és áramlás érzékelő, szárazonfutás elleni védelem, vezérlés és visszacsapó szelep egy berendezésben garantálja az optimális nyomásfokozást és intelligens vezérlést.

Telepítés és üzembe helyezés
A Scala1 telepítését gyorsan el lehet végezni. Csatlakoztassa a szivattyúhoz a csöveket, majd töltse fel vízzel a szivattyú házat. Ezek után csatlakoztassa az elektromos hálózathoz. A szivattyú beállítását a mobil készüléken keresztül, a Grundfos Go Remote alkalmazás segítségével elvégezheti.

A Scala1 tökéletes nyomásfokozó szivattyú családi házakban és kisebb kereskedelmi épületekben is, például:
• melegházak
• öntözés
• autómosók
• üzletek nagyobb vízigényű helyiségeiben

Ha nagyobb térforgatáramra van szükség, akkor ez könnyen megvalósítható az ikerszivattyús kialakítással (rendelkezésre álló tartozékok: alaplemez, kábel, bemeneti és kimeneti csatlakozók). Ezek után a Grundfos Go Remote alkalmazás használatával követheti az online konfigurációt.

LOGO