Twistflush - Nagyobb tisztaság, kisebb vízfogyasztás

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1342  

 

A forradalmian új TwistFlush Wc-öblítés rendkívüli tisztaságot és higiénikus öblítési eredményeket biztosít, és mindemellett kivételesen víztakarékos. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot. Másfelől, a TwistFlush az öblítővizet sokkal hatékonyabban használja fel, és értékes vizet takarít meg minden öblítéskor.

Innovatív WC öblítés

Gazdaságos, és mégis erős
A fenntartható életvitel magában foglalja az erőforrások tudatos felhasználását. A TwistFlush technológiával működő WC, amely értékes vizet takarít meg minden egyes használatkor, fontos szerepet játszik ebben. A WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. És mivel az öblítés annyira erős, többségében egy is elegendő. Ezáltal egy négytagú család évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat. Sőt, a szabadalmaztatás alatt álló öblítő technológia messze meghaladja a standard követelményeket**: az irányított vízörvény nagyon erős húzó hatást fejt ki a kúpos csészében. Eléri a WC szinte teljes belsőjét, alaposan és ténylegesen eltávolítva a hulladékot.

Gyakorlatilag kefe nélkül, egyszerűen tisztítható
Az idegesítő WC-keféket el lehet felejteni: a TwistFlush alaposan leöblíti a teljes belső felületet, és az okosan megtervezett csészén a szennyeződés nehezen tapad meg a meredek és szuper sima falaknak köszönhetően. Még egy higiéniai előny: a kifinomult perem nélküli formának köszönhetően a TwistFlush technológiával működő WC gyorsan és könnyen tisztítható. A CeramicPlus és az AntiBac a baktériumok elszaporodását 99,9%-kal csökkentve még tisztábbá teszik a WC-t.

Megelőzi a kifröccsenést és az aeroszolokat

Az ellenőrzött vízörvény ereje épp ott alkalmazza az öblítővizet, ahol erre szükség van. Ez megelőzi a kifröccsenést, és jelentősen csökkenti az aeroszolok kialakulását. Még egy előny: a TwistFlush jelentősen halkabb egy normál öblítésnél.

 

* Az európai EN 997 szabványban foglaltaknak megfelelően.
** 4 személyből álló háztartás, összehasonlítva a standard hatliteres öblítéssel. Átlagos használat: naponta személyenként 5 alkalom, az Umweltbundesamt Deutschland (Német Környezetvédelmi Hatóság) adatai alapján

LOGO