Vízellátási rendszerek zajának csökkentése SCALA nyomásfokozó szivattyú segítség

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1343  

 

A hangos vízvezeték vagy nyomásfokozó szivattyú bosszantó lehet Önnek és szomszédainak. A legtöbb esetben a zajos vízvezeték problémákat jelez a vízellátó rendszerben. Mivel a zaj könnyen terjed a vízellátó rendszer szerkezetein és alkatrészein keresztül, nehéz lehet azonosítani a probléma forrását. Ennek leggyakoribb oka a rossz szivattyútechnológia vagy a rossz szivattyúvezérlés.

Grundfos Scala nyomásfokozó szivattyúk.

A régebbi centrifugálszivattyúkkal felszerelt rendszerek, amelyek például ventilátorhűtésű motorokat használnak, rezgéseket generálhatnak a rendszerben, ami több zajt eredményez. A nem megfelelő, még víz nélkül is folyamatosan működő szivattyúk vagy a rosszul beépített nyomásfokozó szivattyúk, amelyek nincsenek a padlóhoz rögzítve, rezgéseket és zajt okozhatnak a rendszerben.

A Grundfos nyomásfokozó szivattyúi jelentik az egyik legjobb megoldást a zaj csökkentésére.
A zaj gyakori probléma a vízellátási rendszerekben és nagyon frusztráló a lakástulajdonosok számára. A vízellátási rendszerekben a zaj néhány fő oka a rossz szivattyútechnológia, a rossz hatásfokú és rosszul telepített szivattyúk.

De van egy megoldás, amely segíthet megoldani ezeket a problémákat, és elégedetté teszi az ügyfeleket. A Grundfos Scala nyomásfokozó termékcsaládunkat úgy terveztük,hogy vízhűtéses motor segítségével csökkentsük a zajt és a rezgést.
A tipikus használat során a Scala1 zaja < 55 dB(A), míg a Scala2 zaja < 47 dB(A).

Egy 6 dB(A) értékű hangszintcsökkenés ténylegesen érzékelhető, mivel a zaj hangossága felére csökken. Összehasonlításképpen, a legtöbb mosogatógép zaja 46-60 dB körül van a tipikus használat közben.

A Grundfos már a régebbi típusú nyomásfokozó szivattyújánál az MQ-nál is vízhűtéses motort használt. Ez a típus épp ezért volt olyan népszerű a felhasználóknál. Az utóbbi hónapokban ezt a típust felváltotta az új típusú termékcsalád a Scala. A régebbi típusú szivattyú lecserélése időnként nehéz feladat. Meg kell határozni, hogy megéri-e egy meglévő szivattyút egy újabb modellre cserélni. Ami a meglévő MQ berendezések Scala1-re való cseréjét illeti, a választás nyilvánvaló, mivel sem a hatékonyságot, sem az ügyfelek kényelmét nem veszélyezteti.
Az MQ flexibilis cseretömlő készlet (Tartozék: 99891647) felhasználásával gyorsan kicserélheti az MQ szivattyúkat Scala1-re.

 

Webáruházunk ajánlata

 

GRUNDFOS Scala házi vízellátó

 

LOGO