Re.Source, a csaptelep, ami többet tud

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1344  

 

Re.Source, a csaptelep, ami többet tud: növeli a kényelmet, csökkenti a költséget, védi a környezetet. Vállalatunk a nagyobb felelősségvállalás szellemében fejlesztette ki a Re.Source okos vízadagolót. Évente mintegy 10 millió tonna műanyag hulladék árasztja el az óceánokat.

Rehau Re.Source okos ivóvíz-adagoló.

Mit tehetünk ellene?
Egész egyszerűen: az a hulladék, ami nem jön létre, az a tengerbe sem kerülhet. A Re.Source-nak köszönhetően búcsút mondhatunk a vizes palackoknak és a csomagolási hulladéknak, így egy lépéssel közelebb kerülünk a fenntarthatóbb jövő felé, egyúttal magasabb komfort és kevesebb költség a jutalmunk.

Ha ivóvízről van szó, mindenki másképpen szereti
A Re.Source, az okos vízadagoló ezért három változatban kapható. Gombnyomásra alakítja át az ivóvizet szűrt vagy hűtött, lobogóan forró vagy szénsavval dúsított vízzé, közvetlenül a csaptelepből, így pontosan azt a funkciót nyújtja, amire éppen szükség van.

Kijelző funkciói: ▪ vízválasztás ▪ állapotkijelző ▪ energiatakarékos üzemmód ▪ higiéniai öblítés ▪ gyerekzár ▪ egyedi beállítások

A kijelző és az energiatakarékos üzemmód kizárólag Premium és Premium+ termékváltozat esetén áll rendelkezésre, utóbbinál a gyerekzárral ellátott forróvíz funkció teszi teljessé a felhasználói élményt.

Egyszerűen beépíthető az alsó konyhaszekrénybe
A Re.Source, az okos vízadagoló kompakt méretének köszönhetően a konyhapult alatti egysége gyakorlatilag minden konyhai alsó szekrényben elfér.

A kivitelező mindössze hat lépésben csatlakoztathatja a Re.Source ivóvíz-adagolót a konyhapult alatti egységgel együtt. A tartozék szerelőkészletnek köszönhetően csatlakoztatás után azonnal használatba vehető.

Egyszerűen beépíthető az alsó konyhaszekrénybe: Másfél percben a beszerelés: Külön kifolyócső biztosítja a szűrt és a szűrés nélküli víz vételezését. A három Re.Source változat összehasonlítása:

Csupán a pult alatti egység hűtőgépe igényel a megfelelő levegőellátás biztosítása érdekében egy szellőző nyílást a szekrényen a meleg levegő elvezetéséhez, valamint egy csatlakozóaljzatot – 220 V, 16 A.

A hűtőgép maximális teljesítményfelvétele Basic esetén 213 W, a Premium esetén 225 W. A Premium+ változat maximális teljesítményfelvétele 1906 W, vízforralójának űrtartalma 500 ml. A készülék óránként 6 liter forró vizet tud előállítani.

A hűtött víz hőmérséklettartománya 4 – 12 ﹾC, 15 l/óra hűtési teljesítménye mellett.
A kereskedelmi forgalomban kapható 425 g-os töltőtömegű CO2 patronokkal kb. 60 liter szénsavval dúsított vizet lehet készíteni. A Premium és Premium+ termékváltozatnál a kijelzőn, az állapotmenüben ellenőrizhető a CO2 patron töltöttségi szintje.

A PreCoat szűrő szűrési kapacitása akár 5000 literhez is elegendő. Ennek ellenére javasolt a szűrő cseréje évente akkor is, ha még nem érte el az 5000 l-t. Az esedékes cseréről a Basic termékváltozat pult alatti egységén található egy Led-es kijelző, a Premium és Premium+ termékváltozatnál a kijelző nyújt tájékoztatást.

Több hely a konyhában
Vízforraló, vízszűrő, szódagép: a konyhapulton küzdelem folyik a szabad helyért. A Re.Source, az okos ivóvíz-adagolóban egyesíti mindezeket a készülékeket, így hely szabadul fel a kreatív konyhaművészet számára.
Nagyobb kényelem, kevesebb költség – a Re.Source használata révén a nehéz vizes palackok cipelése elmarad és egyben a háztartási kiadások csökkennek.

Legyen változatos ivóvíz a munkahelyen is
A vízautomaták vagy a hegyekben álló vizes ládák alternatívája a Re.Source, az okos vízadagoló. Nincs többé szükség betárolásra, ráadásul a szűrő és CO2 palack utánrendelés kisebb költséggel és munkaigénnyel is jár.

Irodai használat esetében célszerű a nagyobb CO2 palack csatlakoztatása. A 2 kg-os palack akár 350 l, a 6 kg-os akár 850 l és a 10 kg-os akár 1400 l szénsavval dúsított víz előállítására alkalmas.

 

Nem csak jó, szép is. Minden stílushoz illik!
Az álomkonyha stílusához természetesen megjelenésében is illeszkednie kell a Re.Source, az okos vízadagolónak.

Ennek érdekében mindhárom változat elérhető matt és króm, C-alakú és L-alakú kivitelben egyaránt.

Higiénikusan tiszta
A komfort mellett a magas szintű higiéniát is nyújtja a Re.Source.
Amennyiben hosszabb ideig nincs használatban egy rövid higiéniai öblítés, és máris biztonságos, higiéniai szempontból kifogástalan ivóvizet szolgáltat – ugyanazon az elven, amit pl. a kávéautomatáknál ismert. A még nagyobb kényelem érdekében az öblítés programozott, előre megadott időpontokban automatikusan is történhet.

A házbelépéstől a csapolóig kézben tartjuk az ivóvízhigiéniát és a biztonságot
A Rautitan csőrendszerrel biztosítható a lerakódások elkerülése. Az ólommentes átmenő falikoronggal kialakított körvezetékes hálózat és a Rautitan PX holttérmentes kötéstechnika nem jelenthetnek táptalajt a kórokozók szaporodásának. A szennyeződés hatékony eltávolítására a Re.Fine, a vízszűrő és a teljes rendszer folyamatos felügyeletére a Re.Guard, az okos vízőr szintén részei a Rehau által kínált magasszintű technikai megoldásoknak, amelyek hosszú távon nyújtanak a fogyasztónak egészséges, higiénikus ivóvizet.

Szebellédi Tamás
üzletágvezető
Rehau Épületgépészeti üzletág

LOGO