Honeywell Evohome fűtés automatizálási rendszer

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1349  

 

A több zónás evohome szabályozó legfeljebb 12 fűtési zóna, valamint – igény szerint – egy háztartási melegvízellátás időzítésének és hőmérsékletének a szabályozására használható. Minden zóna egymástól független idő- és hőmérséklet szabályozással rendelkezik.

Smart fűtésvezérlés a Honeywell-től.

Mindig Ön irányít!
Az Evohome lelke egy vezeték nélküli, színes, érintőképernyős központi vezérlő, amely lakása fűtésének minden jellemzőjét képes szabályozni. Ez a szabályozó alaphelyzetben egy fali vagy asztali állványon tartva töltődik, kézben tartva pedig bárhol használható lakásban. A radiátorokra szerelt intelligens termosztátokkal vezeték nélküli (wifi) kapcsolattal tartja a kapcsolatot. Az irányító egység küldi a vezérlő jeleket, az intelligens termosztátok pedig folyamatosan „jelentik” a hőmérsékleti adatokat a központnak.
A központi egységen egyetlen pillantással átláthatja minden zóna – vagyis helyiség – hőmérsékletét. Gombnyomásra tudja csökkenteni az energiafogyasztást a „gazdaságos” vagy „távollét” gombok használatával, egyszerűen készítve ezzel szabályozási funkciókat. 

Intelligens fűtésszabályozás
Az Evohome rendszer megtanulja meddig tart a felfűtés és figyelembe veszi, ha pl. nyitva hagyja az ablakot. De a komfort kézben tartása nem áll meg itt. Láthatja és pontosan állíthatja, milyen hőmérsékletet szeretne otthona bármely helyiségében. Ha nincs otthon, akkor is vezérelheti tabletre vagy mobilra letölthető alkalmazással (app). 

Amikor otthon van, jól akarja érezni magát. Nem hideget akar, nem meleget, hanem kellemes hőmérsékletet. A Honeywell Evohome pontosan akkor fogja bekapcsolni a kazánt a fűtéshez vagy meleg víz készítéséhez, amikor az szükséges. Spóroljon energiát és pénzt a hatékonyabb vezérlés által! Egy házban a felhasznált energia 82%-a megy el fűtésre és melegvíz készítésre. Lecserélve egy hagyományos termosztátot a Honeywell Evohome rendszerrel akár 40% megtakarítást is elérhet.

Miből áll a Honeywell Evohome automatizálási rendszer?
Alkalmazkodva az otthonok sokszínűségéhez az Evohome a termékcsaládból ki tudja választani az Ön otthonának tökéletesen megfelelő eszközöket.

A radiátor termosztátok a legtöbb radiátorra felszerelhetők. A kazánok egy szintén a Honeywell Evohome által vezérelt - modulon keresztül működtethetők. Akkor is van megoldás, ha kombi kazánja van, amely a meleg vizet is készíti és fűt is. A padlófűtéshez egy külön vezérlő rész áll rendekezésre, mely használatánál a szobákba hőmérséklet érzékelőket kell elhelyezni. Mivel a rendszer vezeték nélküli, a felszerelést és üzemeltetést bontás és helyreállítás nélkül lehet lebonyolítani.

LOGO