Mc Alpine szifonok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #135  

 

A Mc Alpine kiváló alapanyagból készült, korszerű technológiával gyártott szifonjainak legnagyobb előnye, hogy a levegő a beszívás közben a szelepen áramlik keresztül - nem pedig a vízzáron át - így kizárja a bugyogó zajt és csendes lefolyást biztosít a konyhában / fürdőszobában.

Vásároljon Mc Alpine szifonokat és légbeeresztőket a Gépésztől

A Mc Alpine használatával feleslegessé válik a másodlagos szellőző vezeték, vagy szellőztető rendszer kiépítése. A szigorúan bevizsgált Silentrap rendszer egyaránt alkalmazható búra- cső- és kádszifonoknál és még a legszélsőségesebb körülmények között sem mondja fel a szolgálatot, nagyfokú szabadságot biztosítva a lefolyószereléseknél.

A Mc Alpine szifonok (mosogató és mosdó) bekötése egyszerűen és könnyedén megvalósítható.

WC csatlakozók: a Mc Alpine az egyetlen európai gyártó, melynek a kínálatában EVA (Etilén-Vinil-Acetát), merev polipropilén és flexibilis WC csatlakozók is szerepelnek. Méretválaszték minden WC csatlakozóhoz rendelkezésre áll. WC csatlakozók rugós visszacsapóval, (a WC-csatlakozó egy visszacsapó mechanizmussal van ellátva, melyet egy tartós acélból készült rugó nyit ki a lefolyó víz eltávozásakor) visszafolyás-gátlók és csatlakozó csonkok egyaránt szerepelnek kínálatukban.

Padlóösszefolyók: a lefolyók és padlóösszefolyók sima felszíne pedig biztos vízelvezetést tesz lehetővé a fürdőszobában, megőrizve a annak higiéniáját. Kiválasztásuknál több olyan fontos szempontot is figyelembe kell még venni a komforttényezők mellett, mint pl.: a szükséges lefolyási teljesítmény, a lefolyócsonk kialakításának módja, a padlóban rendelkezésre álló beépítési magasság, a szigetelési rendszerek kiválasztása, vagy épp a rácsok mérete, formája, teherbírása vagy csúszásgátló funkciójának mértéke padlóösszefolyók esetén.

Termékkínálat

LOGO