Honeywell Lyric C1 biztonsági kamera

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1363  

 

A C1 Wi-Fi-s biztonsági kamerával nem kell aggódnia, hogy lemarad valamiről, mert nem volt ott. Mindig be van kapcsolva, amikor távol van otthonról – rögzíti a történteket, és minden mozgásról vagy felismert hangról értesítést küld, hogy Ön láthassa az eseményeket, és közbeléphessen.

Honeywell Lyric C1 okostelefonról irányítható biztonsági kamera

Rögzítsen minden pillanatot
A beépített Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, a C1 kamera könnyen csatlakoztatható az internethez, így a Honeywell Home okostelefon alkalmazás segítségével távolról is vezérelhető. A kamera folyamatosan rögzíti a felvételeket és amikor eseményt érzékel a videót automatikusan feltölti az internetes felhő tárhelyre, vagy internet kimaradás esetén a 8Gb-os SD kártyára, mely a csomag részét képezi.

Páratlan nyugalom
A Honeywell Home okostelefon alkalmazás segítségével, az észlelt eseményekről a C1 kamera értesítést küld az Ön telefonjára, amit a 256 bites titkosításnak köszönhetően csak Ön lát. Ha szükséges online élő kapcsolatot teremthet otthonával és a kétirányú hangátvitel segítségével nem csak láthatja, de hallhatja is, hogy mi történik, valamint a kamera hangszóróján keresztül haza is szólhat.

Szuper egyszerű üzembe helyezés és használat
Az Ön kényelmét szem előtt tartva biztonsági kameránkat úgy terveztük, hogy minél egyszerűbben tudja üzembe helyezni és használni azt. Csak csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és üzemelje be perecek alatt az intuitív Honeywell Home okostelefon alkalmazás segítségével.

Intelligens hangfelismerés
A C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera felismer bizonyos hangokat, például a Honeywell szén-monoxid vészjelző vagy füstérzékelő riasztását, és erről okoskészülékén értesíti is Önt. Így azonnal tudomást szerezhet róla, ha ezek a vészjelző készülékek megszólalnak, miközben Ön távol van otthonától.

A helymeghatározás funkció érzékeli, otthon van-e vagy sem
A Honeywell Home alkalmazás segítségével beállíthatja, hogy amennyiben elhagyja lakóingatlana egy előre meghatározott körzetét a C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera automatikusan bekapcsoljon. Vagy ha munkából hazafelé közeledik automatikusan aktiválja az otthoni üzemmódot. Így a kamera mindig Önnel összhangban van.

Egyszerű telepítés
Nem kell bonyolult kábelezéssel foglalkoznia, csak csatlakoztassa a kamerát az elektromos hálózathoz. Szerelje falra, vagy helyezze tartóra, akár egy asztalra is, szabadon állva a nagyobb rugalmasság érdekében.

 

Tovább Honeywell termékeinkhez>>>

LOGO