Herz De Luxe termosztatikus fejek a belsőépítészet trend színeivel

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1383  

A Herz De Luxe sorozatának új szelepeivel és termosztatikus fejeivel a fűtést tervezési objektummá alakíthatja új építési vagy felújítási projektekben.

Herz De Luxe termosztatikus fejek többféle színben

A design találkozik a sokféleséggel
A De Luxe sorozat többet kínál: összesen 18 szín, különböző csatlakozásokkal ellátott termosztátfejek (M 28 x 1,5, "H" - M 30 x 1,5 és "D" klipsszel vagy pattanással szerelhető), termosztatikus szelepek több kivitelben és visszatérő szelepek előbeállítással korlátozó tüskével, fedelekkel és egyéb kiegészítőkkel.

Kicsi és kompakt kivitel
A 7,5 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Mini De Luxe termosztatikus fej az egyik legkisebb termosztatikus fej, folyadékkal töltött tágulási elemmel (hidroszenzorral). A kipróbált Herz termosztatikus szelepekkel együtt a szoba hőmérsékletét közvetlenül az egyes radiátorokon szabályozza. Az integrált folyadékérzékelő (hidroérzékelő) azonnal reagál a környezeti hőmérséklet bármilyen változására. A tökéletes interakció teljesen automatikusan működik: a szelep a helyiség aktuális hőigényétől függően zár és nyit. A helyiség hőmérséklete így folyamatosan megfelel a beállított komfortértéknek. A Herz szimbólum jelzi a kényelmi pontot a Herz De Luxe Mini termosztatikus fején. Ez jelzi az optimálisan kiegyensúlyozott beállítást a kellemes hőmérséklet érdekében. A fej elforgatásával a helyiség hőmérsékletének egyéni beállításai lehetségesek.

Elegáns kapcsolat
A radiátorok Herz csatlakozási rendszereinek újdonságai a De Luxe TS-3000 és a De Luxe VUA sorozat különböző modelljei, szintén matt fekete színben. 
Bizonyított Herz minőség: fokozatmentesen állítható TS-98-V termosztatikus szelep kétcsöves rendszerekhez, vagy TS-90 egycsöves rendszerek számára a visszatérőben (mindkét szelep elzárható).

A De Luxe 3000 rendszer a szelepes fűtőtestek csatlakozásához igazodik: az egy- és a kétcsöves rendszerek modelljei egyenes vagy sarok alakban kaphatók.

Műszaki adatok: G 1/2" radiátorcsatlakozás O-gyűrűvel, szelepcsatlakozás szabadon forgó anyával, M 22 x 1,5 csőcsatlakozás kúppal a rögzítőkészletekhez, a csőcsatlakozás középső távolsága 50 mm.

Színválaszték:
 Króm ♦ Fekete  Fehér RAL 9010  Pergamon  Agais  Manhattan szürke
Fehér  Calypso kék  Bahama beige  Greenwich zöld  Jázmin  Natúr
 Ultramarin kék RAL 5002  Tűzpiros RAL 3000  Rubinvörös RAL 3003
 Szignálkék RAL 5005  Aranysárga RAL 1004  Elefántcsont színű RAL 1015

 

Tovább Herz De Luxe termékeinkre>>>

LOGO