Herz radiátorszelepek

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #141  

 

Jelenleg közel 1500 alkalmazottat foglalkoztat a HERZ Armaturen GmbH. A HERZ az egyetlen Ausztriában, aki fűtési rendszerekhez gyárt szelepeket és csőcsatlakozókat, és egyben az európai piac meghatározó szerelvény gyártója is.

Esztétikus fűtési rendszerek HERZ szerelvényekkel

A HERZ minden üzletága rendelkezik az ÖNORM EN ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségügyi rendszerrel.

A cégcsoport termékkínálatában megtalálhatóak
- radiátorszelepek
- termosztátfejek
- fűtésszabályozók
- csatlakozók
és egyéb kiegészítők egyaránt, melyek legtöbbje készletről elérhető.

A fűtési rendszerek tervezésekor, megvalósításakor és értékesítésénél sok szempontot veszünk figyelembe. Az egyik ilyen szempont a fűtőberendezés gazdaságos, megbízható üzemeltetését biztosító szabályozási lehetőség. Ismert tény, hogy a szabályozásra egy rendszeren belül több helyen, több lehetőség van különböző igényeket elégítve ki.

A HERZ központi fűtési szerelvénycsalád elemei közismertek és népszerűek Magyarországon. Hírüket esztétikus megjelenésüknek, megbízhatóságuknak és kiváló minőségüknek köszönhetik.

A szelepek sárgaréz öntvényből készülnek, kézi öntéssel. Az öntvény természetes, lassú lehűlése biztosítja a homogén és feszültségmentes anyagszerkezet kialakulását, amely hosszú élettartamot biztosít. Megmunkálás után az öntvények vákuumkamrába kerülnek, ahol a másodperc tört része alatt igen magas hőfokon a megmunkáláskor keletkezett kiálló éleket, sorjákat lerobbantják, a szelepeket sorjátlanítják. Az öntvények külső felületét golyószórással érdesítik, a galvánréteg jobb tapadása érdekében. A szeleptest és csatlakozó csavarzat kúpos fekvésű, tömítés fém a fémen történik. Galvanizálás előtt a csavarzatot felszerelik a szeleptestre, így a tömítő felületre idegen, többletréteg, amely később megsérülhet nem kerül (jelszó: parketta- és padlószőnyegbarát szeleptömítés).

Herz design Mini H termofej

A Herz design termosztát fej belsejében egy olyan szelep található, mely érzékeli a külső hőmérséklet-változásokat a beépített folyadéktöltetű érzékelő segítségével és a hőtágulást kihasználva zár, vagy nyit a beállított érték alapján.

A Herz design Mini H termofejek folyadéktöltetű érzékelővel vannak ellátva. Beállítási tartományuk: 6-30 °C. Korlátozási és lezárási lehetőség a teljes beállítási tartományban. Korlátozó-tüske 1 9551 02 cikkszámon külön rendelendő!

Méretei: hosszúság: 78 mm, kézikerék átmérő 45 mm.

 

Webáruházunk ajánlata

HERZ Design Mini termofej, M28x1.5

HERZ Design Mini H termofej, 6-28°C M30x1.5

 

LOGO