Új fürdőszobai innovációk a Hansgrohe tervezőitől

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1424  

A Hansgrohe évről évre törekszik új szintre emelni a fürdőszobatervezést, és legújabb, 2021-es újdonságaival sem hazudtolja meg magát. Az újdonságok változatlanul, híven a márka eddigi profiljához, a design és a praktikum egységét képviselik, valamint rugalmas választási lehetőségeket biztosítanak, magas minőséggel és intelligens, jövőorientált megoldásokkal kombinálva.

Fürdőszobai innovációk a Hansgrohe-tól.

Pulsify – Mikro finomságú vízcseppek és okos megoldások
Az időtálló és kompakt design, a kiváló minőség és az intelligens módon integrált polcok hosszú élettartamú örömforrássá teszik a Pulsify-t. A Pulsify fenntarthatósági és biztonsági szempontból is iránymutató, amit a termék számos intelligens megoldásával is bizonyít. Az EcoSmart technológiával felszerelt változat a hagyományos termékekhez képest akár 60 százalékkal csökkentheti vízfogyasztását. A QuickCleannel villámgyorsan eltávolíthatók a vízkőlerakódások, ehhez mindössze csak az ujjainkkal kell ledörzsöli a rugalmas szilikon gombokat.

A Pulsify fejzuhany 10–30°-os szögállítási lehetőséggel is rendelkezik, igazodva a test vonalához. A Select vezérléssel egyszerűen lehet váltani a vízsugár fajták között, ezek közül a PowderRain vízsugár milliónyi apró, mikro finomságú vízcseppel burkolja be a testet. A Pulsify széles termékkínálatából sokféle elemet és felületet lehet választani, amiből bárki megtalálhatja a személyiségéhez és a stílusához illő variációkat

Finoris – A fürdőszobai rutin újraértelmezése
A Finoris csaptelep úttörő innovációja, a zuhanyvízsugárral is ellátott, kihúzható kifolyó olyan tevékenységeket tesz lehetővé a mosdónál, melyek más csaptelepek esetében egyáltalán nem, vagy csak rosszul egyeztethetők össze egymással: spontán hajmosás, babafürdetés vagy egy gyors pulcsimosás. A csaptelep ComfortZone technológiája megakadályozza a víz kifröccsenését a mosdókagylóból. A minimalista designba integrált hosszú, kihúzható zuhanyfej minden használat után finoman visszahúzódik eredeti helyzetébe.

Vivenis - Selymesen lágy vízsugár
A Vivenis csaptelep időtálló, elegáns formatervezésével és széles vízsugarával magára irányítja a figyelmet a fürdőszobában. Az ergonomikus kialakítású termékek innovatív AirPower technológiája levegővel dúsítja a vizet, aminek köszönhetően a vízsugár lágy, selymes vízesésként éri a bőrt. Az EcoSmart technológiával felvértezett Vivenis a vízfogyasztás csökkentéséről is gondoskodik. A csaptelep három felülettel kapható - króm, matt fekete és matt fehér -, így kiválóan beleillik bármilyen fürdőszobába.

RainDrain és XtraStoris - Akadálymentesség és esztétikum a zuhanyzóban
A RainDrain zuhanyfolyóka letisztult megjelenést kölcsönöz minden zuhanyzónak, és harmonikusan illeszkedik a környezetbe: akár terméskő, akár matt nemesacél, akár egyedileg burkolt változatról van szó. A kiváló minőségű, helytakarékos zuhanylefolyó nagyfokú vízzáróságát hosszú élettartamra tervezték.

A két választható záróvízmagasságnak köszönhetően új beépítésekhez és felújításokhoz egyaránt alkalmas. Könnyű és egyszerű szerelhetőség jellemzi, mivel minden zuhanyfolyókához egyetlen alapkészlet létezik. A lefolyási teljesítménye igazodik a Hansgrohe zuhanyrendszerekhez az opcionális Dryphon technológiát pedig az alacsony tisztítási ráfordításokért érdemes választani. 

A szépségápolási termékek és a tisztálkodási szerek tárolására fejlesztették ki az XtraStoris falba süllyesztett tárolómegoldását, amivel megőrizhető a fürdőszoba harmonikus összképe. Különböző színek és méretek közül lehet választani, amelyek a meglévő zuhanytermékek ideális designkiegészítői lesznek, mindez helytakarékos és vízálló funkciókkal felvértezve.

Hiánypótló fürdőszobakiegészítők

AddStoris – Részletekben rejlő erő
A fürdőszobai rendszerezésre egy másik okos megoldást is ajánl a Hansgrohe. Az AddStoris a naponta többször használt apróságok között tesz rendet, amivel esztétikusan lehet tárolni például a kéz- vagy fogmosáshoz használt kellékeket. Hat különböző felületben kapható, minimalista formavilágával stílusos kiegészítője minden Hansgrohe csaptelepnek a szappanadagolótól a törölközőtartóig.

WallStoris - Egyedi és pofon egyszerű
A WallStoris tárolórendszer legnagyobb előnye a szinte végtelen számú kombinációs lehetőségében rejlik. A rugalmas, modern tárolórendszer egyszerű alkalmazásra és az egyénre szabható megoldásokra helyezi a hangsúlyt. A kiváló minőségű, egyszerű szereléssel felhelyezhető lécek kétféle hosszúságban (50 és 70 cm) és kétféle felülettel (matt fekete és matt fehér) érhetők el, amelyekhez moduláris kiegészítők társíthatók: polcok, kampók, kosarak, állványok és kaspók, akár 40 000 féleképpen összeállíthatva. A WallStoris rendszerhez tartozó integrált lefolyónak köszönhetően nem gyűlik össze víz a tárolókban és a polcokon, így ideális választás nedves környezetbe. A tárolórendszer további előnye, hogy számos Hansgrohe termékcsaládhoz illeszkedik, többek között a Pulsify-hoz is.

LOGO