Grundfos: Az európai fűtési rendszerek 40%-a nem hatékony

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1429  

 

Tudta, hogy Európában több mint 130 millió háztartási keringető szivattyú működik, és ezek kb. 40%-a nem hatékony? A jó hír az, hogy nagy erőfeszítések nélkül fontos szerepet játszhat a világ energiafogyasztásának csökkentésében.

A keringető szivattyú cseréje hatással lehet az energiaszámlájára.

A régi szivattyúk üzemeltetése nem mindig hatékony, ráadásul költséges is lehet

A 10 évesnél idősebb keringető szivattyúk általában sokkal kevésbé hatékonyak, mint a jelenlegi modellek. Valójában egy régi keringető szivattyú cseréje akár 75%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.
Képzelje el, ha minden ilyen szivattyú nagy hatékonyságú lenne, mint a Grundfos ALPHA2, ALPHA3 vagy ALPHA 1L típusok - az elektromos megtakarítás egyenlő lenne négy millió európai polgár energiafogyasztásával.
Ön így nagy szerepet játszhat abban, hogy ez megtörténjen, és pozitív hatással lehet az ügyfelek energiaszámlájára és a környezetére.

A szivattyúk cseréjéhez segítséget nyújtanak a Grundfos GO Replace és GO Remote alkalmazásai.

Töltse le a Grundfos GO Replace vagy GO Remote alkalmazást, és a régi szivattyúk cseréje gyorsabb és könnyebb lesz, mint valaha. Csak annyit kell tennie, hogy beolvassa a régi keringető szivattyú típusát, és az alkalmazás megmondja, hogy melyik az ideális új szivattyú.

Szeretne többet megtudni a keringető szivattyú cseréjéről?

Számos lehetőség van a gyakorlati tanulásra az
ECADEMY online tréning platformon.

Kattintson az alábbi kurzusra, és kezdje el a képzést.

Go Replace

Go Remote

Tekintse meg Grundfos Alpha keringető szivattyú kínálatunkat >>>

LOGO