GROHE PLUS – Pontosság, nemcsak a formatervezésben

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1430  

 

Leljen örömet az elegáns, modern formákban és a megbízható, pontos szabályozásban, amit az új GROHE PLUS csaptelep-termékcsalád nyújt! A formavilágukban izgalmasan újszerű, egyedi csaptelepek innovatív választéka minőségi ugrást jelent az ergonomikus kényelem és a praktikus funkciók terén. A GROHE PLUS termékcsaládba tartozó egyes csaptelepeket LED-es hőmérséklet-kijelzővel is elláttuk, így Ön könnyedén meggyőződhet arról, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletű vizet engedi.

Grohe Plus csaptelep család.

Elegáns, jól kézre eső szabályozás
A GROHE PLUS formavilágát az ív ihlette, egy olyan alak, amely egyszerre áraszt erőt és könnyedséget. A magában a kör ívét és a kocka éles, tiszta vonalait egyesítő GROHE PLUS izgalmas, dizájner megjelenése az innovatív kialakítású fürdőszobák ideális elemévé teszi ezt a csaptelepet. A GROHE PLUS a pontosságot, az erőt és a stabilitást testesíti meg, amihez kényelmet és egyszerű kezelhetőséget kínáló jellemzők társulnak.

LED-es hőmérséklet kijelző
A csaptelep tetején elhelyezett hőmérséklet-kijelzőre tekintve Ön minden pillanatban tisztában lehet azzal, hogy mennyire forró a csapból folyó víz, ami jobb kezelhetőséget és biztonságot nyújt a fürdőszobában. Elég egyetlen pillantás annak megállapításához, hogy mennyire meleg a víz, ám amikor a csapot elzárjuk, az okos kijelző is eltűnik, így a csap makulátlan, egységes küllemét nem töri meg semmi.

A tökéletes kivitel
Függetlenül attól, hogy fürdőszobája időtlen elegancia vagy sima minimalista stílusú tér, a GROHE Plus tökéletesen illeszkedik hozzá. A Plus termékcsalád széles méretválasztékot kínál, a kompakt mosdó csaptelepektől a falra szerelhető csapokig és a padlón álló, lélegzetelállító fürdőszobai kádtöltőkig. A GROHE Plus csaptelepek három tartós, kívánatos kivitelben is kaphatók.
Az ízlése szerint válasszon a káprázatos Króm bevonat vagy az építészeti stílusú Szuperacél vagy a Matt Hard Grafit közül.

Gyengéd és víztakarékos sugár 
Bármikor egyetlen mozdulattal bekapcsolható a környezetbarát Eco vízszórási funkció, amely percenként 4 literre korlátozza az átfolyó víz mennyiségét. Csak húzza el a kezét a világító ikon előtt, és kevesebb vizet használhat anélkül, hogy ez a kényelem vagy az élvezet rovására menne. Ez a vízsugár gyengéd és nyugtató a kéznek, az elforgatható kifolyócsővel együtt használva pedig rendkívüli módon megkönnyíti a mosdókagyló tisztítását.

Érjen el mindenhová! 
A GROHE PLUS kihúzható szórófeje soha nem látott rugalmasságot hoz a modern fürdőszobai csaptelepek használatába. Ez az innovatív fürdőszobai megoldás tökéletes a mosdó kitisztításához, hajmosáshoz és egyéb feladatokra – Ön páratlan szabadságot élvezhet vele a mosdó körül. Ha pedig végzett, a GROHE Easy-Docknak köszönhetően a kifolyócső könnyedén és akadálytalanul visszacsúszik kiinduló helyzetébe.

Rugalmas kifolyócső 
Élvezze a 90°-ban elforgatható kifolyócső nyújtotta kimagasló kényelmet és rugalmasságot. 

LOGO