Tökéletes zuhanykabinok

  • MINDEN MÁS,

  • #1494

Felhasználóbarát megoldások, egyedülálló anyaghasználat, innovatív gyártási folyamatok és stílusos megjelenés jellemzi nem csak a több száz féle standard méretű, de a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú egyedi paraméterekkel rendelkező RAVAK zuhanykabint is!

Egyedi zuhanykabinok a Ravaktól!

Szakértő csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy a RAVAK gyárból tökéletes zuhanykabinok kerüljenek vásárlóink fürdőszobáiba! Milyen egy tökéletes zuhanykabin? Olvass tovább és megtudhatod a választ!

Európában gyártva
A RAVAK zuhanykabinok gyártása Európában történik, mi több 2008-ban a zuhanykabin gyártók között egyedüliként megnyitottuk saját galvanizáló üzemünket Közép-Európában!

Hisszük, hogy a termékek tökéletessége nem csupán a felhasznált anyagok minőségétől, hanem a gyártás során használt berendezések pontosságától és megbízhatóságától is függ! Éppen ezért a legmodernebb gépek biztosítják a RAVAK zuhanykabinok, zuhanyajtók és beépíthető oldalfalak 100%-os felületi tökéletességét!

Egyedi megoldások
Előfordul, hogy a tér adottságai nem teszik lehetővé a szabvány adottságokkal rendelkező zuhanykabinok beépítését. Az efféle speciális helyzetek megoldására hoztuk létre a RAVAK konfigurátort, melynek segítségével 6 lépésben bárki egyedi zuhanykabint tervezhet a saját elképzeléseinek és a helyiség adottságainak megfelelően! 
A konfigurátor a zuhanykabinok, zuhanyajtók, fix falak, illetve a kádparavánok szokványostól eltérő kialakítását teszi lehetővé – szabadon választható a keretszín, a betétlemez típusa, valamint a termék szélessége, mélysége és magassága!

Minőség bizonyítéka
A RAVAK zuhanykabinok minőségéről olyan kivételes műszaki megoldások árulkodnak, mint például a szabadalmaztatott AntiBlock technológia, amely biztosítja a halk és akadálymentes tolóajtó működést vagy az AntiCalc bevonat, amely az üveg felületén láthatatlan víztaszító védőréteget képez és meggátolja a vízkőképződést, azonban a szóban forgó termékek megbízhatóságának bizonyítéka egyértelműen az, hogy 5 év kiterjesztett, tejes körű jótállást vállalunk minden zuhanykabinra és zuhanyajtóra!

Építse át fürdőszobáját az Otthonfelújítási Támogatással! Válogasson Ravak termékeink közül!

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a tökéletes zuhanykabint!
Amennyiben további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

 

 

 

Nézze meg Ravak zuhanykabin választékunkat>>>

LOGO