Schell Grandis E - egy valóban higiénikus konyhai csaptelep

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1498  

 

Legyen az irodaépületekben, hotelekben vagy éttermekben, ápolási intézményekben, rendezvény-csarnokokban, óvodákban / iskolai konyhákon: az ivóvíz a legfontosabb élelmiszerünk, így higiéniai szempontból kifogástalannak kell lennie. A „Grandis E”, a Schell elektronikus konyhai csaptelepe automatikusan biztosítani tudja a szükséges vízcserét, akár hosszabb használati kimaradások esetén is, ezzel támogatja az ivóvízzel szemben támasztott minőségi követelmények fenntartását.

Schell Grandis E - érintésmentes csaptelep.

Tudományos ismeretek szerint a kórokozók 80 %-a a kezünkön keresztül terjed. Az előre beállított vízhőmérsékleten történő infravörös működtetésnek köszönhetően a Schell konyhai csaptelep koszos kézzel való megérintése elkerülhetővé válik és így az érintés útján terjedő fertőzések kockázata minimalizálható. Hiszen főként az élelmiszerekkel való bánásmód esetében a kéz higiéniája különösen fontos.

Ebben az esetben a szenzor optimális, azaz kb. 3 cm-es, távolságból reagál a kézmozdulatra. Így akadályozható meg, hogy a vízfolyás véletlenül aktiválódjon, ha a felhasználó a mosogatóban foglalatoskodik és például csak egy edényt szeretne a mosogatóba helyezni.

A beépített automatikus pangó víz elleni öblítés meghatározott öblítési időközönként történik és ezzel támogatja az ivóvíz minőségének kifogástalan fenntartását. Ennek során a meleg és hideg vizes vezetékek is mindig átöblítésre kerülnek függetlenül a keverő egység elhelyezésétől.

Kiváló minőségű ólom és nikkelmentes alapanyagok, gondos megmunkálás, kiforrott technológia, letisztult vonalvezetés és sima, könnyen takarítható króm felületek: ezt mindet egyesíti magában a Schell „Grandis E” konyhai csaptelep és teszi megbízhatóvá, robosztussá és hosszú élettartamúvá. Rendelhető 230 V-os hálózati, elemes vagy saját áramellátás nélküli változatban a Schell SWS vízmenedzsment rendszerbe történő bekötéshez.

Szerelőbarát és gyorsan programozható
Annak ellenére, hogy az új konyhai csaptelep komoly műszaki tartalommal rendelkezik, szerelése és beüzemelése mégis nagyon egyszerű. Ennek érdekében a Schell egy praktikus rögzítő szettet ad a termékhez. A dönthető kifolyó forgásszöge korlátozható, így a használat során nem lehet a csaptelepet az egy- vagy kétmedencés mosogató szélén túl kifordítani. Ez biztosítja, hogy a víz a higiéniai öblítések alkalmával is a mosogatóba folyik és ezzel egy esetleges vízkifolyás megakadályozhatóvá válik.

A Schell SWS vízmenedzsment rendszerén keresztül különösen időtakarékos és kifejezetten komfortos a csaptelep paramétereinek beállítása, mint pl. a működési idő, az öblítési mennyiség, a pangó víz elleni öblítések időtartama - akár a hét napjaira és órára pontosan lebontva. 

A SMART.SWS rendszerrel az egyes szerelvények, a teljes ivóvíz rendszer, sőt több épület beállításai, valamint felügyelete helyszíntől függetlenül bármilyen internetes csatlakozással rendelkező készülékről elvégezhető. 

LOGO