Falba süllyesztett csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #151  

 

Ravak Chrome háromutas termosztátos, falba süllyesztett csaptelep R-box Multihoz Lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre egy, két vagy akár három helyre

Ravak Chrome három utas falba süllyesztett csaptelepek

A Ravak Chrome három utas falba süllyesztett csaptelepek vezérlik a vizet kádak esetében a kádtöltő falikarhoz, illetve a kézizuhanyhoz és az esőztetőhöz, zuhanyzók esetében a kézizuhanyhoz, illetve az esőztetőhöz és a fali fúvókákhoz. Az ergonomikus váltó praktikus alakja lehetővé teszi a nedves kézzel való irányítást.

A Ravak falba süllyesztett termosztátos csaptelep teljesen egyedülálló megoldás a piacon, mivel lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre akár három helyre.

Technikai információk:
- kartus: átmérő 35 mm, kerámia anyagú, termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására
- jótállás a csaptelepekre: 5 év
- alkalmas: a Chrome és az összes többi RAVAK kádhoz, zuhanykabinhoz

Kádhoz való alkalmazásnál a kádhoz szerelni kell egy vízfeltöltő falikart , vagy el kell látni kádfeltöltős túlfolyóval, és a kád fölé a megfelelő helyre el kell helyezni egy fali csatlakozót, amihez fej- és kézizuhanyt lehet telepíteni.

Ha a Ravak Chrome termosztátos csaptelepet zuhanyzóhoz építjük be, akkor kell egy fejzuhany, egy kézizuhany és emellett hidromasszázs fúvókákat helyezhetünk el a falban.

LOGO