Kézmosás, mint műalkotás - Bemutatkozik a RAVAK Yard mosdócsalád

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1556  

 

Az amerikai futball szerelmeseinek nem kell bemutatni az angolszász nyelvterületen használt YARD szót, melynek jelentése udvar. Ezt az udvart akarta megtervezni a fiatal cseh dizájner páros, akiknek a nevéhez fűződik a RAVAK Yard mosdócsalád megálmodása, megtervezése.

Ravak Yard mosdócsalád.

A Vrtiska & Zák stúdió alapítói több mint egy évtizedes tradícióval rendelkeznek. Profiljuk kiterjed a komplex termékek tervezésére és az ipari méretű belső terek építészeti kivitelezésére. Munkájuk fejlesztéséhez alapvető értékeik a kreativitás és a hagyományostól eltérő gondolkodás.

Ezt a fajta más gondolkodást, egy mosdó udvarral, rakodófelülettel való megtoldását fejlesztették tökélyre a Yard mosdó tervezésekor. A Yard rakodófelülete a kerámiatest mögé került, így a falra szerelhető mosdó extra komfortot nyújt használójának a bőséges területtel. Ezzel egyidejűleg természetes módon, nem tolakodva, karizmatikus szanitereszközként is tündököl a mosdó a fürdőszobában.

Lebegő hatás
A légiesen könnyed hatást a tervezők úgy érték el, hogy a rakodófelületen túl, a mosdó kapott egy dizájn rögzítőkonzolt is, amely kellően attraktív ahhoz, hogy tovább fokozza a fürdőszoba látványát. Ezzel, a tökéletes minimalista látvánnyal olyan szintre emelkedett a mosdó, ahol jelenleg nagyon kevesen vannak. A mosdócsalád harmonikusan ötvözi a kerek és az egyenes formákat. Ezért a mosdó szinte bármilyen stílusú belső térbe beilleszthető, tudván, hogy a Yard kiválóan illik a fürdőszoba többi részéhez.

 

Bőséges méret és színválaszték

A mosdó öt méretben érkezik a magyar szaniterpiacra; a legkisebb 280, 400, 450, 600 és 800-as méret arzenálban, szinte minden felhasználó megtalálja a magának tetsző darabot.

A színválasztékot a tartókonzol színe határozza meg. A fekete, fehér és króm választékban, csak az ízlés és elképzelés szab határt, de a tervezők nyomatékosan kérik, hogy célszerű a Yard mosdóhoz kiválasztott csaptelep színével megegyező tartókonzolt választani.

A Yard mosdócsalád kizárólag sikerre van ítélve, hiszen egy olyan új formavilág érkezik a RAVAK kínálatába, amely tabukat döntöget a maga rakodófelületével, az extravagáns tartókonzolával és a széles méret- és színválasztékával. A fürdőszobafelújítás előtt álló családok mindenképp adjanak egy esélyt a mosdó megtekintésre, igaz onnantól nem fognak tudni szabadulni az érzéstől, amelyet a Yard nyújt a finom megjelenésével, mint a fürdőszobák kötelező eszközével.
LOGO