Viega csővezeték-rendszerek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #157  

 

Akár újonnan épített, akár felújított fűtőberendezésekről van szó: A Viega innovatív préselt (press) kötési rendszerei (csővezetékei) a fűtésszerelés minden kihívására megoldást nyújtanak.

Viega - veretlen a csőkötéstechnika területén

A Viega műanyagból, vörösrézből vagy kívülről horganyzott acélból készült Viega fűtésszerelési csővezeték rendszerek optimálisan összehangolt komponensekből állnak, és maximális biztonságot kínálnak. Az épületgépészek és az építtető számára egyaránt előnyös az egyszerű, tiszta és gyors szerelés (egyszerű press csatlakozás).

A Viega vízelvezetés-technikája kitűnik kiváló minőségével és magas teljesítménypotenciáljával. Az új fürdőszobai trend alapjául innovatív ötletek, érdekes formák és magasan fejlett technika szolgálnak.

A cső alapanyaga, mérezetése és szerelése döntő tényezők az ivóvíz minőségének tartós fenntartására. Ezeket a feltételeket teljesíti a vörösrézből készült komplett Profipress rendszer vörösréz és vörösöntvény préscsatlakozóival 12-108 mm átmérőig szinte minden szerelési szituációban.

Termékkínálatukban minden problémára kínálnak megoldást: zuhanylefolyó rácsok, fürdőkád- és zuhanytálca lefolyók, padlóösszefolyók, WC- és vizelde csatlakozó garnitúrák, visszatorlódás-gátlók, szagelzárók, csővezetékek, komplett rendszerek széles választékát kínálják.

A Viega rendszermegoldások maximális rugalmasságot nyújtanak és gyors, biztonságos, valamint abszolút higiénikus rendszerkiépítést tesznek lehetővé (press csatlakozás).

Termékkínálatunk

LOGO