Supernova és Blix Slim zuhanykabinok a RAVAK-tól

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1573  

 

A RAVAK mindig tud újat mutatni és ez a zuhanykabinokra is igaz, figyelembe véve, hogy Magyarországon minden negyedik-ötödik zuhanykabin a cseh forgalmazó kezei közül kerül a családokhoz. A megújult Supernova és Blix Slim zuhanykabinok innovatív megoldásai újabb felhasználóknak adnak tanúbizonyságot, hogy érdemes a dizájn, megbízhatóság és használhatóság háromszög mentén a RAVAK-ot választani.

Megújult Ravak Supernova és Blix Slim zuhanykabinok.

Supernova zuhanykabinok trendi kiadásban
Az eladási számok alapján bátran mondhatjuk, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb zuhanykabinja a RAVAK Supernova család. 2022-ben 10 cm-rel magasabbak lettek és már fekete kivitelben is elérhetőek. A mindig népszerű RAVAK Supernova zuhanykabinok azonban nem csak a 2022-es praktikus fejlesztések és stílusos újdonságok miatt érdemelnek kiemelt figyelmet, hanem azért is, mert olyan innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a rendkívül széles elemválaszték és az AntiBlock rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékekről van szó, így a telepítési folyamat egyszerű, gyors és pontos, a hibázási lehetőségek száma minimális, kopóalkatrészeik száma pedig elenyésző. A hasznosság és a modern esztétika kiegyensúlyozottságával a Supernova előnyös és időtálló megoldást jelent minden fürdőszoba számára. 

Blix Slim zuhanykabinok tekintélyes méretekben, új színben

 

A Blix Slim zuhanykabin annak okoz örömet, aki a megbízható minőséget és a modern dizájn megfelelő kombinációját keresi. A technológia alapja az évek alatt kifejlesztett megoldás, amely csak a tökéletességet engedi szem előtt tartani. A Blix Slim formavilág alkalmazkodik a modern fürdőszobához, karcsú, vékonyított profil megjelenése optikailag nem terheli a fürdőszobát, ezzel a teret levegőssé varázsolja.
 
Fontos megemlíteni a Blix családnál a tolóajtó helytakarékosságát, mivel semmilyen módon nem nyúlik bele a fürdőszoba terébe. A lefolyó víz nem csöpög a padlóra, ahol növelné a csúszás veszélyét. 

Összességében a RAVAK továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a népszerű termékeit fejlessze, a felhasználói igényeknek megfelelően innoválja azokat, a manapság népszerű fekete színt is egyre többet használva a produktumoknál. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megállapítsuk, a fenti kettő zuhanykabincsalád továbbra is népszerű marad a felhasználóknál.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor fognak megjelenni Magyarországon is a slim-keretes zuhanykabinok, amelyek valós alternatívát adnak a felhasználóknak a keretes és keret nélküli zuhanykabinok palettáján.

A kettő bemutatott zuhanykabinra (valamint az összes RAVAK kabinra), a gyártó 5 év kiterjesztett jótállást vállal, ami a megbízhatóság vállalását négyzetre emeli a felhasználók körében. A RAVAK zuhanykabinok november 30-ig, most 10%-os kedvezménnyel szerezhetők be országszerte a partneri boltokban.

 

 

Webáruházunk ajánlata

 

Ravak Supernova zuhanykabinok Ravak Blix
zuhanykabinok

 

LOGO