Új Uni Pipe MLC S4 csővezeték

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #161  

 

Megérkezett Magyarországra a szigetelt Uponor Uni Pipe MLC S4 25 mm-es átmérőjű ötrétegű csővezeték, 4 mm-es szigetelőréteggel, tekercses kivitelben.

4 mm-es szigetelőréteggel, tekercses kivitelben

Az ötrétegű csővezeték olyan vízellátásra, padlófűtésre valamint radiátor bekötéshez is használható, rendkívül alaktartó és biztonságos, polietilénből és alumíniumból készült többrétegű cső, amely kiváló tulajdonságainak és sokoldalúságának köszönhetően az épületgépészetben az egyik leggyakrabban alkalmazott csőfajta. A ötrétegű csővezetékben található alumínium réteg megakadályozza, hogy oxigén kerüljön a csőbe, így megelőzi a rendszer-korróziót, továbbá csökkenti a hőtágulást.

Az Uni Pipe MLC S4 ötrétegű csővezetékek egyesítik a fém- és műanyag csővezetékek előnyös tulajdonságait, ami jelentős termékelőnyöket biztosít. Az alumínium megakadályozza az oxigén bejutását, csökkenti a hőtágulást, alaktartó, így könnyen és biztonságosan beszerelhető. Az ivóvízellátás bekötéséhez az Uponor csaknem minden követelményt kielégítő présrendszere a tökéletes megoldás. A széles termékskála lehetővé teszi a szerelést a felszállóvezetéktől az ágvezetékig egyszerűen és gazdaságos módon.

A szigetelőanyag zártcellás polietilén habból készült, melyet koncentrikusan vonnak a cső köré. A szigetelőréteg vastagsága 4 mm, hővezető képessége 0,40, erős, összefüggő fóliarétegezéssel.

Az Uponor Uni Pipe MLC S4 magába foglalja az ötrétegű csővezetékek előnyeit:
- könnyű, rugalmas és alaktartó
- fém és műanyag idomokkal szerelhető (PPSU)
- nyomáspróba-biztos
- nem kell sorjázni és kalibrálni
- színjelölt méretek
- látható a préselési folyamat befejezése (préseléskor leesik a színjelölt gyűrű)
- gyors szerelés – legalább 50%-os munkaidő-megtakarítás
- 100%-os oxigéndiffúzió-mentesség és alacsony hőtágulás

Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével.

LOGO