Vaillant ecoTEC pure készülék

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #166  

 

Az összes Vaillant kondenzációs fali gázkazán a legújabb technológiai vívmányokat ötvözi a kiváló minőségű német tervezés megbízhatóságával, amely több mint 140 éves tapasztalaton nyugszik. Mindezt 6 millió, különböző objektumokban felszerelt hőtermelő bizonyítja a világon. A bevált technikai megoldások teljesítik az új EU irányelvek környezettudatos tervezéssel kapcsolatos követelményeit, ezen kívül lehetővé teszik a zökkenőmentes telepítést egy már meglévő rendszerben. A szükségletek függvényében különböző teljesítményű verziók érhetők el a Vaillant ecoTEC Pure kazánok kínálatában: fűtő, illetve kombi változatokban.

Kondenzációs fali gázkészülékkel a meleg téli estékért

A Vaillant ecoTEC Pure gázkazán úgy lett kialakítva, hogy függőleges kialakítású csatlakozóival ideális megoldást nyújtson a fűtésszerelőknek bármilyen gyártmányú, régebbi fali gázkészülék cseréje esetén. A könnyű használatot egy leegyszerűsített kijelző szolgálja, amelyben bármelyik felhasználó egyértelműen eligazodik. A tökéletes biztonságot – többek között – egy szabadalmaztatott kondenzvíz csapda garantálja, amely kiszáradás esetén lezárja az égéstermék útját a szennyvíz elvezető rendszer felé. Az eBUS sorkapocsnak köszönhetően ez a készülék nyitott az internet bázisú okostermosztátok irányába is.

Kezelési komfort
A két kiválasztó billentyűt, a „plusz" és „mínusz" gombokat arra használjuk, hogy beállításokat végezzünk el vagy információkat olvassunk ki a kijelzőn keresztül. A főkapcsoló gomb (ON/OFF) egyben hibatörlő funkciót is ellát.

Aqua-Condens-System
A kondenzációs gázkészülékek technológiai háttere hatékonyabb kihasználást tesz lehetővé még HMV készítési üzemmódban is, amellyel lehetőség van hatékony modernizációra és az energiaköltségek racionalizálására.

Külső megjelenés
Letisztult és kompakt burkolat, könnyen illeszkedik bármilyen típusú helyiséghez

Energiahatékonyság
Alacsonyabb elektromos fogyasztás és az ökodizájn követelmények teljesítése a beépített nagyhatékonyságú fűtési szivattyúval.

Aqua-Power-Plus az optimális melegvíz-komfortért
Az Aqua-Power-Plus rendszer kiegészítő teljesítménytartalékkal rendelkezik a melegvíz-készítésre, mellyel megelőzhető a gázkazán fűtési hőteljesítményének túlméretezése. A Vaillant ecoCOMPACT és auroCOMPACT kondenzációs termékeiben, valamint a fali ecoTEC kazánokban 20%-al több teljesítmény áll rendelkezésre a melegvíz-komfort számára.

- 100%-os Vaillant minőség a legjobb komfort elérésére
- Magas energia- és költségmegtakarítási potenciál
- Fenntartható, tartós és megbízható termék
- A régebbi készülékekkel összehasonlítva akár 30%-os energia megtakarítás
- Ideális készülék régebbi, hagyományos működésű fali hőtermelők cseréjéhez

LOGO