2023-as RAVAK újdonságok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1662  

 

Minden egyes évünk úgy kezdődik el, hogy várjuk a nagy gyártók, a fürdőszobai piac meghatározó szereplőinek jóslatait, vajon milyen irányban változik a trend, lesznek-e új formák, színek, lakberendezői újítások abban a helyiségben, ahol a napunk egy jelentős részét töltjük. Látva az eddig megjelent tartalmakat, szinte biztosra vehető, hogy eget rengető, földcsuszamlás szerű változások nem várhatók, inkább a finomhangolás lesz jellemző a fürdőszobára a 2023-as évet tekintve. Ennek tükrében pár RAVAK újdonságot hozunk a Gépész Blog olvasóinak, akik első kézből kapnak betekintés a nóvumokat illetően.

2023-as Ravak fürdőszobai megoldások.

Kezdjük a felsorolást a RAVAK egyik legnépszerűbb termékcsaládjával, a Chrome koncepció csaptelep szekciójával. A cseh gyártó portfóliójából hiányzott egy köztes megoldás a Chrome csaptelep szortimentből, hiszen az álló mosdócsaptelepek csupán kettő méretben voltak elérhetőek: 110 és 311 mm magasságban.

Az új családtag, a 180 mm-es magasságával tökéletes megoldást nyújt a közepes vagy nagyobb mosdókhoz, illetve a hagyományos leeresztős vagy leeresztő nélküli verzióban kerül a boltok polcaira. A Chrome 180 mm álló csaptelep a szokásos minőségben garantálja az 5 éves gyártói garanciát és a legalább 8 liter/perc átfolyást 0,3 MPa nyomás mellett a tökéletesre hangolt kerámia kartusnak köszönhetően.

 

Második RAVAK újdonságként egy zuhanyoszlopot ajánlunk az olvasó figyelmébe. A szett érdekessége a polccal rendelkező termék, amely kiváló tárolási felület is egyben. További extraként mindenképp említést érdemel a fürdőszobai piacon nem gyakori megoldásként, a kezelőfelület STOP gombja, amely kellően kompenzálja a rendszerben lévő nyomást, és állandó hőmérsékleten tartja a vizet. A zuhany kontrollpanelje tartalmaz még egy állítási opciót, ami a fej- és kézi zuhany közötti váltást működteti. A zuhanyoszlop mellet szól még a telepítés után is szabályozható fejzuhany magassága (910-1225 mm tartomány között), egy, a csomagban található fali kiegyenlítő, amely 20 mm-es egyenlőtlenséget képes kompenzálni a felületen. A termék két színben érkezik: fehér és fekete (ezek a polc színei). 

 

Végezetül a RAVAK mosdó kínálatának újdonságait hagytuk. Az eddig is közkedvelt Ceramic Slim mosdók kapnak új fazonokat, ezzel is szélesítve a fürdőszoba beépítési lehetőségeit. A négy új mosdónak együttes tulajdonsága, hogy a csaptelepek közvetlenül a kerámia testen helyezkednek el. A vékonyfalú mosdókon igazán megnyerő összhangot mutat így a csaptelep, amely segít abban, hogy a kézről a csepegő víz a mosdóba kerüljön, ne mögé. Ezzel a megoldással a vásárlónak nagyobb mozgástere van a csaptelep kiválasztásakor, sőt, eldöntheti, hogy fal mellé helyezi az új mosdók egyikét vagy mosdópultra. A mosdók egyedisége még, hogy rakodófelülettel rendelkeznek, ezzel jelentősen megkönnyítve a pakolást a felhasználó számára.

 

A RAVAK újdonságok listája várhatóan tovább bővül a második félévben, de a mostani felsorolás is határozottan mutatja a vásárlók számára, hogy minden fürdőszobai megoldásra kínál praktikát a cseh gyár. A cikkben szereplő 2023-as újdonságokat keresse országszerte viszonteladó partnerinknél márciustól.

 

 

LOGO